Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 29-05-2018 11:38   Güncelleme : 29-05-2018 11:38

ÇİFTÇİNİN HALİNDEN ANLAYACAK VEKİL

Ak Parti Adıyaman Milletvekili listesinin açıklanmasının ardından, Çiftçi kökenli bir adayın olması Adıyaman’da sevinç ile karşılandı.

ÇİFTÇİNİN HALİNDEN ANLAYACAK VEKİL
Ak Parti 4 sıra Milletvekili Adayı Yakup Taş’ın Listeye girmesi Adıyaman kamuoyu tarafından memnuniyet ile karşılanırken, Özellikle Çiftçiler tarafından büyük destek gördü.
Yıllarca Adıyaman’da Ziraat Odası başkanlığı yapan, Taş, Ziraat Odası başkanlığı yaptığı dönemlerde Çiftçilerin sorunları ile bire bir ilgilenmesi ile biliniyor.
Kişiliği, Beyefendiliği ve dürüstlüğü ile tüm Adıyaman tarafından sevilip önemsenen Yakup Taş’ın listeye girmesini değerlendiren çiftçiler, YKUP BEYİN Adıyaman için bir şans olduğunu belirttiler.
Çelikhan Ziraat Odası ı başkanları yaptıkları ortak açıklamada, Yakup Taş’ın çiftçiler için bir şans olduğunu bu şansın değerlendirilmesi gerektiğini kaydettiler.
Çelikhan Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Kaya, yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:
Yakup Taş yıllardır, Adıyaman tarımı için mücadele vermiş, her aşamasına emeği olan bir isimdir. Yakup Beyin listede olması bizler için oldukça önemlidir. Bu dönem TBMM’de çiftçilerin hakkı hukuku daha iyi savunulacağına olan inancımız tamdır.”dedi.
 
AdminAdmin