Mesaj
Giriş Tarihi : 30-07-2020 19:28   Güncelleme : 30-07-2020 19:28

CHP'li Tutdere'den Kurban Bayramı mesajı

TBMM Katip Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, yayımladığı bir mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı.

CHP'li Tutdere'den Kurban Bayramı mesajı

Mesajında, bayramların birlik ve beraberliği güçlendiren kutsal günlerden olduğunu söyleyen Tutdere, vatandaşları koronavirüs salgınına karşı tedbiri elden bırakmamaya ve kurallara riayet konusunda taviz vermemeye davet etti.

Tutdere mesajında, şunları ifade etti:

"Bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Milletimizi ortak duygularda buluşturan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşmamızı ve dayanışma ruhumuzu arttıran kutsal günlerdir. Bu bayramda da bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya özlemimizi yineliyoruz.Pandemi sürecine denk gelen mübarek Kurban Bayramı'nda; samimiyetin, huzurun ve barışın başkenti Adıyaman’da yaşayan yurttaşlar olarak bulaş riskini azaltmak, halk sağlığını korumak adına ailelerimizin, sevdiklerimizin çevremizdeki insanların sağlığı için daha özenli davranmalı henüz aşısı dahi olmayan küresel bir salgınla karşı karşıya olduğumuzu unutmamalıyız. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edeceğimiz, özellikle maske takma konusuna ekstra ihtimam göstereceğimiz Kurban Bayramı’nın tüm halkımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Kurban Bayramı'nın bütün sıkıntılara rağmen umut getirmesini diliyor, Adıyamanlı hemşerilerimin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum."

AdminAdmin