Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 09-08-2022 16:45   Güncelleme : 09-08-2022 16:45

CHP Heyetinden Çelikhan Çıkarması

CHP heyeti Çelikhan’da Esnaflarla, STK’larla ve vatandaşlarla bir araya gelerek Çelikhan’lıların talep ve isteklerini dinledi.

CHP Heyetinden Çelikhan Çıkarması
CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, İl Başkan yardımcısı Ömer Kaplan, İlçe Başkanı Kamber Sucu, Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan ve beraberindeki heyet Memur-Sen İlçe Temsilcisi Abubekir Siret Altın, Eğitim Bir-Sen Şb. Bşk. Ekrem Gündoğar, TOÇ Bir-Sen Şb. Bşk. Ali Aktürk, Diyanet Sen Şb. Bşk. Hasan Demribağ, Büro Memur-Sen Şb. Bşk Abdurrahman Üzümcü ile bir araya geldi.
Sendika ziyaretlerinin ardından CHP heyeti Çelikhan’daki siyasi parti İlçe Başkanlıklarından Deva Partisi Çelikhan İlçe Başkanlığını, Gelecek Partisi Çelikhan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
CHP heyeti, Çelikhan Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Esnaf Kef. Kredi Koop Başkanı Hüseyin Koç’u makamında ziyaret ederek esnafların yaşadığı sorunlarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Tutdere ve beraberindeki partililer daha sonra Çelikhan Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Kaya’yı ziyaret etti. Chp Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere Tütünde bu sene ortaya çıkan hastalık konusunda, Tütün Kooperatifi ve Çat barajı sulama tüneli konusunda çeşitli açıklamalarda bulundu.
Daha sonra CHP’li heyet vatandaşlarla bir araya gelerek Çelikhan’lı vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.


 
AdminAdmin