Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 01-08-2018 20:27   Güncelleme : 01-08-2018 20:27

Çelikhan Dağ İçmesinde Bakım Ve Çevre Düzenlenmesi Yapılıyor

Çelikhan İlçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan doğal kaplıca suyunun haberlere konu olmasının ardından yetkililer harekete geçerek bakım ve çevre düzenlenmesi yapılmaya başlandı.

Çelikhan Dağ İçmesinde Bakım Ve Çevre Düzenlenmesi Yapılıyor
30 Temmuz tarihinde yaptığımız haberin ardından yetkililer harekete geçti. Adıyaman sınırları içerisinde bulunan ve Çelikhan ilçesine 18 kilometre uzaklığında bulunan doğal kaplıca suyunun bakım ve çevre düzenlenmesinin yapılması için Adıyaman İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından bölgeye ekip ve iş makineleri yönlendirildi.
Bu yıl yağan yağışlar nedeniyle doğal kaplıca suyunun toprak altında kaldığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Yağan yağışlar nedeniyle Çelikhan “dağ icmecesi” adı ile anılan doğal kaplıca suyu toprak altında kaldı. İl Özel İdare Müdürlüğünde iş makenesi istedik ve şu anda buranın bakım ve çevre düzenlenmesini yapacağız. İlçe Başkanı olarak burayı temizleyip  hiçbir sıkıntı kalmayacak şekilde gerekenleri yapacağız. Şu an da burada tek bir iş makinesi çalıyor ve yapılan çalışmaların ardından ihalesini çıkartıp doğal kaplıca alanını ter temiz olarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 
AdminAdmin