Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 03-03-2019 20:26   Güncelleme : 03-03-2019 20:26

Çelikhan’da Ak Parti Seçim Bürosu Açıldı

31 Mart Yerel seçimlerine doğru giderken, Çelikhan’da Milletvekillerinin de katılımıyla Ak Parti Seçim Bürosu açıldı.

Çelikhan’da Ak Parti Seçim Bürosu Açıldı
Çelikhan Cumhuriyet Meydanında Ak parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Yakup Taş, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Ak Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut Avci, Parti yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla Seçim Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Çelikhan Belediye Başkanı Bulut Konuşmasında:
“Tüm konuklarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Şu ana dek hangi projeyi götürdüysek, vekillerimiz üzerine düşeni yaptılar. Yapım aşamasında olan projelerimiz var, Karmkuk suyu ve şebekenin yenilenmesi, Çat Barajı sulama suyu projesi, %50 hibe ile tüm kanalizasyon sisteminin yapılmasıdır. Bunların projeleri bitmiş olup 2019 yılı içinde ihaleleri yapılacaktır. 2020 yılında da programa alınarak tüm projelerimizle beraber Doğalgaz ihalesi de çalışacağız. Tütün konusunda olabilecek en üst düzey çalışmalar yürütülüyor. Malumunuz tütün işi TBMM eliyle yürütülmektedir, ama bu konuda gayretlerimiz devam etmektedir.” dedi

Ak Parti Milletvekili Aydın konuşmasında:
“Tütünü ilk defa yasal hale getirdik, ilk defa kaçak olmaktan çıkardık, Tütün konusunu yasal bir çerçeveye oturttuk. Bandrol almak şartıyla kooperatifler eliyle rahatça tütün satışı yapılacaktır. Maliye Bakanlığıyla çalışmalar devam etmektedir. Vergisini düzenleyip biraz düşürdükten sonra işler yoluna girecektir. Sizlerden ricam Çelikhan Tütününü koruyun, marka değerini koruyun. Birçok ilden, hatta Gürcistan’dan bile Tütün getirilip Çelikhan Tütünü diye satılıyor. Hep birlikte buna engel olmamız lazım. İçme suyu, sulama suyu konusu İller Bankası ile beraber takip edilmektedir. Doğal Gaz konusunda yetkililerle görüştük ve bir çalışma başlattık. İnşallah önümüzdeki dönemde Çelikhan’a Doğal Gaz getireceğiz. Hizmetin adresinden ne olur şaşmasın Çelikhan, farklı bir adrese giden oyla yazık etmiş olursunuz. Bu kutlu yolda hep beraber yürüyelim diyerek hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Ak Parti Milletvekili Muhammed Fatih Toprak konuşmasında:
“Sayın Başkanımız Ahmet Aydın gereken her şeyi söyledi, inşallah kendisini ileride daha iyi yerlerde görürüz, hepinize teşekkür ederim, bu süreç hepimize hayırlı olsun inşallah.” dedi.

Ak Parti Milletvekili Yakup Taş’ın konuşmasında:
“Bu İlçemiz ve kardeşlerimiz inançlı kardeşlerimizdir. Bu seçimde bizlere, yerel yöneticilere ya da parti teşkilatına kızabilirsiniz, ama bu seçim süreci kızma darılma zamanı değil birlik beraberlik zamanıdır. Hep beraber Ak Parti’yi en yüksek oylarla seçme zamanıdır. Mahalle mahalle dolaşıp kırgınların gönlünü almamız lazım. Ak Parti tökezlerse tüm Dünya mazlumlarını sahipsiz bırakmış oluruz, tüm mazlumları gözü bizdedir. Geçmişte de yaptığınız gibi en yüksek oyu çıkaracağınıza inanıyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından Vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinleyen Ak Parti heyeti, çarşı esnafını ve MHP seçim bürosunu ziyaret etti.
Daha sonra Çelikhan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Koç ve yönetim kurulu üyelerini, Çelikhan Ziraat Odası Başkanı Abdurahman Kaya ve yönetimini, Çelikhan Tütüncüler Kooperatifini, Eğitim Bir-Sen Çelikhan şubesini, Çelikhan TÜGVA İlçe temsilciliğini ziyaret edip Pınarbaşı Beldesi Seçim Bürosu açılışına katıldılar.


Fotoğraf Albümü için TIKLAYIN




 
AdminAdmin