Mesaj
Giriş Tarihi : 01-05-2022 22:12   Güncelleme : 01-05-2022 22:12

BAŞKAN ALAN'IN BAYRAM MESAJI

Pınarbaşı Belediyesi Başkanı Mahmut ALAN Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN ALAN'IN BAYRAM MESAJI
Başkan Alan Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, kalpleri sevgi, dostluk ve kardeşlik hisleriyle dolduran kutsal ramazan ayını hep birlikte idrak ettiklerini belirterek, tüm vatandaşlara huzur içinde geçirecekleri bir bayram dileğinde bulundu.
Bayramların insanlara, bir arada yaşamak için neler yapması gerektiğini, adaletli ve vicdanlı insanlar olması gerektiğini hatırlattığını vurgulayan Alan, şöyle devam etti: 
"Asıl bayramı yoksulluğun ortadan kaldırıldığı, herkesin hakkının ve hukukunun korunduğu, haram yenmediği bir Türkiye'yi hep birlikte kurduğumuzda kutlayacağız. Herkesin vicdanının sesine uygun yaşayabildiği bir ülke kurmak en büyük bayramdır. Bayramları gerçek anlamda bayram olarak yaşamak istiyorsak bu ülkede öncelikle yoksulluğu yok etmeliyiz. Hiçbir çocuk yatağına aç girmemeli. Hiçbir çocuk çalışmak zorunda kalmamalı. Yoksulluğun yok edildiği bir ülkede herkesin hakkı korunur. Ülkemize huzur gerekmektedir. Tencere kaynamayan evde huzur olmaz. Öncelikle evlerimize, şehrimize ve ülkemize huzur diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum dedi.
AdminAdmin