Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 22-04-2020 21:31   Güncelleme : 22-04-2020 21:31

Av. Abuzer Yerlikaya’ya Kritik Görev

Hemşehrimiz Av. Abuzer Yerlikaya, Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanlığında Teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Av. Abuzer Yerlikaya’ya Kritik Görev
Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisinin teşkilatlanması Türkiye genelinde devam ediyor. Bu kapsamda Adıyaman’da da Gelecek Partisi İl Teşkilatı kuruldu. İl Başkanı olarak Abdurrahman Dimez'in kurduğu il teşkilatında parti içi kritik bir önemi olan teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan yardımcılığına hemşehrimiz Av. Abuzer Yerlikaya getirildi.
 
Av. Abuzer Yerlikaya sitemize yaptığı açıklamada:
 “Öncelikle beni bu göreve layık gören sayın Genel Başkanım Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na ve İl Başkanımız Sayın Abdurrahman Dimez’e şükranlarımı sunuyorum. Hepinizin bildiği gibi ülkemiz zor süreçlerden geçiyor. Ülkemizde hukuk düzeninde yaşanan adaletsizlikler, dış politika, işsizliğin geldiği boyut, gerek salgından önce gerek salgın sonrasında ekonominin geldiği boyut ortadadır. Bizler bu sorunların çözümü için yola çıktık. Saygı değer Çelikhan’lı hemşehrilerim, Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanlığı Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanı olarak atanan Sayın Abdurrahman Dimez, mazbatasını aldıktan sonra hemen teşkilatlanma çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Memleketime hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Bu görev büyük bir sorumluluk; sizlerin de gönülden desteklerinizle el ele Allah’ın izni ile layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Adıyaman İlimizin ve özellikle de memleketim olan Çelikhan’ın sorunlarını yakinen bilmekteyim. Bu sorunların gündeme getirilmesi ve çözülmesi için elimizden geleni yapacağız. İlkelerine inandığım ve saygı duyduğum Gelecek Partisi çatısı altında Memleketime hizmet etmekten onur duyarım. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.” diye açıklamada bulundu.
 
Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı olarak atanan Av. Abuzer Yerlikaya Çelikhan’lı olup, Adıyaman Merkezde Avukat olarak çalışmaktadır.




AdminAdmin