Adıyaman
Giriş Tarihi : 28-04-2018 18:57   Güncelleme : 28-04-2018 18:57

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erkan Gözel

“Adıyaman’a Hizmetkar Olmak İçin Adayım” “Aday olana kadar değil, Mezara Kadar Ak Partinin ve Reisimizin yanındayız”

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erkan Gözel
AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan genç işadamı Erkan Gözel, İl başkanlığına resmi müracaatını yaptı.
Adıyaman’a  ve AK Partiye hizmetkar olmak için aday olduğunu belirten Erkan Gözel; “24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için çatısı altında ailece siyaset yapmaktan büyük onur duyduğumuz AK Parti’den Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatımızı resmi olarak yaptık.
Değerli aile büyüğümüz Babam uzun yıllardır aktif siyasetin içerisinde yer almakta olup, geçtiğimiz dönem AK Parti İl Başkanlığı yönetim kurulunda partimize hizmet etmiştir. Ondan edinmiş olduğumuz tecrübe ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere vermiş olduğu önem, destek beni cesaretlendirmiştir.Ülkemiz ve milletimiz olarak 15 Temmuz 2016 da FETÖ’nün hain darbe girişimine tanık olduk. Bu hain darbe girişimini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve önderliğinde milletimizin olağanüstü direnişiyle engelledik. 16 yıldır girdiği tüm seçimlerde birinci olan partimiz yine 16 Nisan 2017 de yapılan referandumda da başarı sağlamıştır. Bölgemizde yaşanan tarihi önemdeki hadiseler, AB ile ilişkilerimiz, küreseler güçler, seçimlerin 24 Haziranda yapılmasını zaruri kılmıştır. İlk günkü aşk ve heyecanla Adıyaman’a ve milletimize hizmet yolunda 24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Adıyaman’dan  Milletvekili aday adayı oldum. Ülkemize, milletimize ve Adıyaman’ımıza hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.  Bugün benim için çok büyük anlam ifade eden, çatısı altında siyaset yapmaktan onur duyduğum partimize aday adaylığı müracaatım esnasında yanımda olan, bana güç veren başta değerli aile büyüğümüz babama, dualarını eksik etmeyen anneme, ağabeyime, akrabalarıma, dostlarımıza ve değerli basın mensubu arkadaşlarımıza şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ailece Ak Partinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını belirten işadamı Mustafa Gözel; “İki dönem aktif olarak AK Parti İl yönetiminde görev aldım. Sayın Cumhurbaşkanımızın da buyurduğu üzere siyasette gençlerin artık aktif olarak görev alması gerekir ve bizlerde bu düşünceyle oğlum Erkan Gözel’in aday adayı olması yönünde karar kıldık. Kısmet oldu resmi müracaatımızı yaparak çalışmalarımıza başladık. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bugün bizleri yalnız bırakmayan dost, akraba, partililerimize ve değerli basın mensubu arkadaşlarımıza oğlum ve ailem adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
AdminAdmin