Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 29-03-2018 13:37   Güncelleme : 29-03-2018 13:37

“Bu yıl önemli hizmetlere imza atacağız”

İl Genel Meclis Başkanı M. Can Erdoğan, İl Özel İdaresi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Erdoğan, “Hazırlanan yatırım programı ve KÖYDES ödenekleri ile 2018 yılında çok önemli hizmetler yapılacak, köylerimizin şehirlerden hizmetler açısında önemli bir fark kalmayacak” dedi.

“Bu yıl önemli hizmetlere imza atacağız”
İl Genel Meclis Başkanı M. Can Erdoğan, bu yıl yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Erdoğan, “Bu yıl hazırlanan bütçe çalışmaları kapsamında ve KÖYDES ödenekleri ile güzel hizmetleri vatandaşımıza sunacağız” dedi.
Bu yılın başında üretime geçen İl Özel İdaresine ait Kilitli Parke tesisinde incelemelerde bulunan Erdoğan, “2017 yılında programa aldığımız Kilitli Parke Taşı tesisimiz, bu yılın başında üretime geçti. Daha ucuz ve daha kaliteli üretilen kilitli parke taşları ile köylerim güzel hizmetlere kavuşacaktır. Kilitli parke taşı üretimimiz aralıksız sürüyor. “ dedi.
2018 Yılı Yatırım Programı ve KÖYDES ödenekleri ile bu yıl önemli hizmetlerin yapılacağını ifade eden Erdoğan, “Teknik elemanlarımız her gün sahada bulunarak, yapılacak yatırımların hazırlıklarını yapıyorlar. Kış ayları boyunca ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürdü. Mevsim şartlarının normalleşmesi ile birlikte hizmetlerimiz de başlayacak. Adıyaman merkez ve tüm ilçe köylerimizde eşit bir şekilde çalışmalar sürüyor. Köylerimizin içme suyu ihtiyacı başta olmak üzere, yol, kilitli parke, taziye ve sosyal hizmet binaları vb çalışmalarımız sürüyor. Yollarımızda yıllık bakımlar yapılacak, onarılacak ve halkımızın daha rahat etmesi için hizmetlerine sunulacaktır.” Dedi.
Yapılan hizmetlerin bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden İl Genel Meclis Başkanı M. Can Erdoğan, “Başta İl Özel İdaresinin yürütmenin başı ve uygulayıcısı olan Sayın Valimiz Nurullah Naci Kalkancı’ya, TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Aydın, Milletvekillerimiz Sayın Adnan Boynukara’ya , Sayın Halil Fırat’a ve Sayın Salih Fırat’a, İl Genel Meclis Üyelerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık’a, sahada emek veren, ter döken çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
AdminAdmin