Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 11-07-2020 22:06   Güncelleme : 11-07-2020 22:06

Gelecek Partisi Çelikhan 1. Olağan Kongresi Gerçekleşti

Gelecek Partisi Çelikhan İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. Kongrede tek aday olan Mehmet Parlak kurucu ilçe başkanı olarak güven tazeledi.

Gelecek Partisi Çelikhan 1. Olağan Kongresi Gerçekleşti

Seçim öncesi kurulan Divan’a Çelikhan’lı hemşerimiz Teşkilatlardan sorumlu Adıyaman İl Başkan Yardımcısı Av. Abuzer Yerlikaya başkanlık etti.

Gelecek Partisi Çelikhan 1. Olağan Kongresine delegelerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Çelikhan çay bahçesinde gerçekleşen kongreye tek aday olarak katılan Mehmet Parlak delegelerden aldığı güven oyu ile Gelecek Partisi Çelikhan İlçe Başkanı seçildi.

Gelecek Partisi Çelikhan İlçe Başkanı Mehmet Parlak kongre sonrası yaptığı açıklamada:

“Daha güçlü kadro ile daha emin adımlarla Çelikhan geleceğe yürüyor”
Gelecek Partisi Çelikhan 1. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Teşriflerinden dolayı Merkez Disiplin Kurulu üyesi Seyfettin Bilen, Gelecek Partisi Kurucu üyesi Hacı Karataş, Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Malatya İl Başkanı Mehmet Koç, Gerger ilçe Başkanı Ahmet Arslan, Sincik İlçe Başkanı Şevket Ünal ve kongremize katılan değerli katılımcılara teşekkür ederim.
Kongre sonucunda Gelecek Partisi Çelikhan İlçe Başkanlığına bizleri yeniden layık gören delegelerimize, zor ve meşakkatli olan süreçlerimizde Bizleri yalnız bırakmayan İl Başkan Yardımcımız Av. Abuzer Yerlikaya ve tüm parti yöneticilerimize ayrıca teşekkür ederim.


 
AdminAdmin