Sağlık
Giriş Tarihi : 02-06-2015 20:34   Güncelleme : 02-06-2015 20:34

Devlet hastanemizin statüsü yükseldi

E1 statüsünde olan Çelikhan Devlet hastanesi D statüsüne yükseltilerek, Uzman Doktor kadro sayısı da beraberinde artacak.

Devlet hastanemizin statüsü yükseldi

2013 yılı öncesinde, sadece acil sağlık hizmetleri  ve kısmi zamanlarda da poliklinik hizmetleri sunan Çelikhan Devlet Hastanesine Hastane yönetimi olarak,  2015 yılı itibari ile 2 yıllık kısa bir zamanda hastanemiz hizmet çeşitliliğine arttırarak bünyesine yataklı servis hizmetlerini, hemodiyaliz birimini, özellikle engelli ve yaşlılarımıza sunulan evde sağlık hizmetlerini,gerek yenilenerek kesintisiz olarak faaliyet göstermeye devam eden  uzman polikliniklerini gerekse de ağız ve diş sağlığı polikliniklerini katarak sağlık hizmetlerine devam etmektedir. 

Yrd.Doç.Dr.Agah B. ÖZTÜRK açıklamalarına,

 2015 yılı ilk yarı döneminde koordinatörlüğünü şahsımın yaptığı,  İpekyolu Kalkınma Ajansınca desteklenen  ''Sağlığınıza misafir olduk'' ve ''Kalite eğitimleri ile kalkınmaya atılan ilk adım'' isimli iki projeyemizle hastanemize yoğun kazanımlar sağlamış olduk. Hastanemiz bölgesinde, kalite yönetim sistemiyle hizmet sunumunu devam ettirmektedir. Son 1  ay içerisinde hastanemiz, kurumsal kalite yönetimi açısından Uluslararası OHSAS 18001 İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır.

Personellerimizin ve hastane yönetimimizin gayretli çabaları sonuç bulmuş ve   içinde bulunduğumuz son günlerde  hastanemiz, hastaneler rol sınıflamasında E1 grubundan D grubu hizmet rolüne yükselmeye hak kazanmıştır. Yükseldiği D grubu rolüyle hastanemiz uzman doktor ve personel kadroları genişleyecek, hastanemiz yeni atanacak uzman kadroları ile ileriki süreçte verdiği hizmet çeşitliliğini daha da arttıracaktır.

 

Hastanemizin bir üst gruba yükselmesinde katkısı olan,  imkanların ilçemize ulaşmasını sağlayan Sayın Valimize Ve Değerli Vekillerimize; önceki dönemde çalışmış ve içinde bulunduğumuz dönemde çalışmalarını sürdüren Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlerine, Genel Sekreterliğimizin kıymetli Başkanlarına ve değerli çalışanlarına;  tabi ki hastanemizde özveriyle çalışan tüm personellerimize ve değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

 

 

Editör Notu:

Çelikhan Devlet Hastanesinin statüsünün yükselmesi demek, en az 4 branşta uzman doktor atanmasının gerçekleşmesi demektir.

 

Başta Başhekim Agah hocama, Vali beye Grup Başkan vekili >Ahmet Aydın ve diğer milletvekilleri ile Kaymakam ve Belediye başkanı ile tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

AdminAdmin