Çelikhan
Giriş Tarihi : 14-11-2022 22:31   Güncelleme : 14-11-2022 22:31

Demirci Kaymakamı Adem KAYA Çelikhan ilçesini ziyaret etti.

Çelikhan eski Kaymakamı, Manisa Demirci Kaymakamı Adem KAYA Çelikhan ilçesini ziyaret etti.

Demirci Kaymakamı Adem KAYA Çelikhan ilçesini ziyaret etti.
5 yıl aradan sonra Çelikhan ilçesine gelen Çelikhan eski Kaymakamı, Manisa Demirci Kaymakamı Adem Kaya, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaya'nın, halk nezdinde ki sevgisinin halen tap taze olduğu görüldü.

Çelikhan ilçesine 2014 yılında atanan ve gerçekleştirdiği önemli yatırımlar, özverili çalışmaları ile taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdir ve beğenisini kazanan Kaymakam Adem Kaya, 2017 yılında Çelikhan’dan ayrıldı. Çelikhan ilçe merkezindeki görev süresi içerisinde ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri bir bir projelendirip yapımını sağlayan Kaymakam Kaya, Çelikhan’lıların faydalanmasını sağlamıştı. Eğitime verdiği önem sayesinde Çelikhan ilçesinde son yıllarda elde edilen eğitim başarılarında da yine fazla paya sahip oldu. İlçeden ayrılırken büyük hüzne sebep olan Kaymakam Kaya’nın bu gün ilçeyi ziyaret etmesi de aynı oranda mutluluğa vesile olduğu görüldü.

“EMEĞİ UNUTULMAZ”

Ziyaretin ardından görüşünü aldığımız vatandaşlar ise, Kaymakam Adem Kaya’nın ilçe tarihine iz bıraktığını ve Çelikhan’lıların Adem Kaya'yı asla unutmayıp her daim hayırla yad edeceğini ifade etti.
AdminAdmin