Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 20-03-2019 08:00   Güncelleme : 20-03-2019 08:00

Cumhurbaşkanı 26 Mart'ta Adıyaman'da

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 26 Mart Salı Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman'a geleceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı 26 Mart'ta Adıyaman'da

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ve AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın, basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Mart'ta Saat:16:00'da Adıyaman'a geleceğini söyledi.

Adıyamanlıları mitinge davet eden  AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, "Adayımız Süleyman Kılınç ve teşkilatlarımız ile birlikte bugün müjdeli haberi sizlere duyurmak istedim. 26 Mart salı günü saat 16:00 de asrın lideri, dünya lideri  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir aksilik  olmadığı taktirde 26 Mart  salı günü Adıyaman'da olacaktır’’ dedi.

Dağtekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman mitinglerinin çok ayrı bir atmosferde geçtiğini belirterek,şöyle devam etti:

‘’Özellikle Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın Adıyaman mitingi sonrası çıktığı her platformda Adıyaman'dan övgüyle bahsetmesi bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmaktadır.  Daha önce Adıyaman'da  yaptığı toplu açılış sonrası bir televizyon programında Cumhurbaşkanımızın ' Adıyaman’da muhteşem bir katılım vardı. Adıyaman her zaman gerçi böyleydi, bu defa çok daha farklıydı, Ayrıldığım ana kadar valiliğin önünden de ayrılmadılar, belediyenin önünün de ayrılmadılar, bu şekilde bir ilgi, alaka vardı.' şeklinde övgü dolu sözlerle bizlerden bahsetmesi, Adıyaman'ın Cumhurbaşkanımıza, Cumhurbaşkanımızın da Adıyaman'a verdiği önemin bir göstergesidir. Bir çok seçimde sandıktan şampiyonluklar çıkaran Adıyaman'ımız her zaman olduğu gibi bu mitingimizde de liderimizi bağrına basarak coşku ile karşılayacaktır. Bu duygularla Adıyaman'ımızın kadirşinas insanlarını, kıymetli  kardeşlerimizi 26 Mart'ta yapılacak mitingimizde Cumhurbaşkanımızı dinlemeye davet ediyorum."

-"TARIM VE ORMAN BAKANI DR. BEKİR PAKDEMİRLİ ADIYAMAN’I ZİYARET EDECEK"

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin de Adıyaman'ı ziyaret edeceğini ifade eden Dağtekin, ‘’21 Mart perşembe günü Tarım ve Orman  Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli Adıyaman'a teşrif edeceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti  öncesinde Adıyaman'a gelecek olan Tarım ve Orman Bakanımız sayın Pakdemirli, bazı müjdeli haberleri de Adıyaman kamuoyu ile paylaşacağını düşünüyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarını da değerlendiren Dağtekin, tüm çaba ve gayretlerinin Adıyaman'ın çıtasını daha da yukarılara çıkarmak olduğunu belirterek, "Bütün ekibimiz ile sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçe ve beldelerimize yaptığımız ziyaretlerde  vatandaşlarımızın AK Parti'ye olan teveccühüne yakından şahitlik ediyoruz.  Propaganda sürecinde tüm teşkilat olarak nezaket, saygı ve  centilmenlikten ödün vermiyoruz. Zaten 'gönül belediyeciliği' ve  'memleket işi gönül işi' sloganlarıyla yürüttüğümüz kampanyamıza tevazu, samimiyet ve gayret ile devam ediyoruz.  Adıyaman adayımız Dr. Süleyman Kılınç kardeşimle her gün seçim büromuzda  yoğun bir coşkulu ile karşılanıyoruz.  Mahalle toplantılarımız miting havasında geçiyor. Bu aşk şevk  Dr.Süleyman Kılınç , Ak Parti Belediye Başkan adayları arasında bugüne kadar verilen rekor oyların daha üstünde bir oy  ile belediye başkanı olacağını gösteriyor" dedi.

 

AdminAdmin