Taziye
Giriş Tarihi : 03-06-2012 20:59   Güncelleme : 03-06-2012 20:59

Cemal Aslan kalp kirizi geçirerek vefat etti.

Br Ağabeyimizi daha yitirdik.Cemiyetimiz Başkanı İbrahim Aslan’ın ağabeyi, Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Cemal Aslan (52), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Cemal Aslan kalp kirizi geçirerek vefat etti.

Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Aslan için, Pazartesi günü Malatya Şehir Mezarlığı'nda bir tören düzenleneceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya’da bir seminere katılmak üzere Pazar sabahı Ankara aktarmalı olarak uçakla seyahat eden Cemal Aslan, Ankara- Antalya uçağında fenalaştı. Uçaktan baygın halde ambulansla Antalya Anadolu Hastanesi’ne kaldırılan 52 yaşındaki Aslan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 çocuk babası olan Aslan’ın 15 yıl önce bypass ameliyatı olduğu bildirildi.

ÇAKIR'IN MESAJI..

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cemal Aslan'ın vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Çakır'ın mesajı şöyle:

"Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan bir eğitim programına katılmak üzere Antalya’ya gitmek için bindiği Ankara-Antalya uçağında kalp krizi geçirmiş, gerek uçakta bulunan doktorların gerekse de intikal ettirilen hastanedeki sağlık ekiplerinin yoğun müdahalelerine rağmen maalesef hayata döndürülememiş ve Hakkın Rahmetine ermiştir.
 
Belediyemizin emektarlarından olan Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürümüz Cemal Aslan’ın cenazesi bugün saat 22:40 Ankara- Malatya uçağı ile Malatya’ya getirilecek olup, 04.06.2012 Pazartesi günü sabah saat 08:00 de Şehir Mezarlığında kılınacak olan Cenaze Namazına müteakiben memleketi Adıyaman Gerger’de defnedilecektir.
 
Çok değerli bir mesai arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Acımız büyüktür. Merhuma Allah’tan gani gani rahmet ve mağfiret, kederli ailesi başta olmak üzere, bütün mesai arkadaşlarımıza, basın camiamıza ve tüm sevenlerine sabrı cemil niyaz ediyoruz. Mekânı Cennet Olsun."
 
AĞBABA'NIN MESAJI..
 
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cemal Aslan'ın vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Değerli dostum Belediye Basın Müdürü Cemal Aslan'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum.
 
Sabah saatlerinde birlikte sohbet ettiğim Aslan'ın 1 saat sonra uçakta kalp krizi geçirerek vefat etmiş olması beni çok daha fazla üzüntüye sevk etmiştir.
 
Cemal Aslan'ın vefatı başta Malatya Belediyesi,Malatya basını olmak üzere Malatya için yeri doldurulamayacak bir kayıptır.
 
Cemal Aslan'a Allahtan rahmet sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum."dedi.
 
AKIN'IN MESAJI
 
AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın da şu mesajı yayınladı:
 
"Değerli dostum ve mesai arkadaşım  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle almış bulunuyorum.
 
Merhuma Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli ailesi başta olmak üzere, bütün mesai arkadaşlarına, basın camiamıza ve tüm sevenlerine sabrı cemil niyaz ediyorum."
 
ÇALIK'IN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ..
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Aslan'ın vefatı haberini Malatya'da aldı ve evine giderek yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

 

 

AdminAdmin