Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 22-02-2019 15:44   Güncelleme : 22-02-2019 15:44

Çelikhan Ortaokulundan Yemen'e Giyecek Yardımı

Çelikhan Ortaokulu 7/C sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri, Yemen'deki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım amaçlı giyecek toplama kampanyası başlattı.

Çelikhan Ortaokulundan  Yemen'e Giyecek Yardımı
Fen bilimleri dersinde, Geri Dönüşümün önemi ve Milli Ekonomiye katkısı konusu ile öğrencilerde oluşan duyarlılık sonucunda, Çelikhan İHH derneği ile ortaklaşa düzenlenen kampanyada öğrenciler tarafından çok miktarda kıyafet ve ayakkabı toplandı. İHH Derneği temsilcisi Mehmet Uğurlu ile irtibata geçilerek, toplanan yardımın Yemen'deki ihtiyaç sahiplerine gönderilmesi kararlaştırıldı.
Okul Müdürü Mehmet Akif Arduç açıklamasında; neredeyse her evde kullanılabilir durumda olup ihtiyaç fazlası giysilerin bulunduğunu,  bizim kullanmadığımız eşyaların, başkaları için bir ihtiyaç olduğunu belirterek, bu yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çaba sarfeden öğrecilere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
İHH temsilcisi Uğurlu yaptığı açıklamada; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızda yardımseverlik bilinci ve geri dönüşümün önemini kavramalarının çok önemli olduğunu vurguladı. Emeği geçen öğrenci, okul idaresi ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz, dedi.





AdminAdmin