Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 28-07-2020 15:37   Güncelleme : 28-07-2020 15:37

Çelikhan Haber'den Kaymakam UÇAR'a Hoşgeldin Ziyareti

Çelikhan Haber yerel medya sitesi olarak Çelikhan Kaymakamlığına atanan Necdet UÇAR'ı göreve başlaması münasebetiyle makamında ziyaret ettik.

Çelikhan Haber'den Kaymakam UÇAR'a Hoşgeldin Ziyareti

13 Temmuz tarih 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Çelikhan Kaymakamlığına atanan Necdet UÇAR, 27.07.2020 tarihinde Çelikhan'da göreve başladı. 

Çelikhan Haber ailesi olarak Kaymakam  Necdet UÇAR'a makamında hoşgeldin ziyaretinde bulunduk. Son derece sıcak bir şekilde bizleri karşılayan Kaymakam UÇAR ile Çelikhan için önemli bir yere sahip olan Tütün meselesi ve Yüzen adalar konusunda yaptığımız görüşmede; Yüzen adaların yeterince tanıtılamadığını, bu nedenle böylesine önemli bir doğal güzelliğin henüz pek bilinmediğini ifade eden Kaymakam UÇAR, İlçedeki Mesire alanlarının ve Çat Barajı (eski adıyla Sazlıca Gölü) gibi doğal güzelliklerin çeşitli projelerle Turizme kazandırılıp İlçe ekonomisine katkı sağlanması gerektiğini ifade etti.

Tütün konusunu da yakından takip ettiğini belirten Kaymakam UÇAR, konunun muhataplarıyla görüştükten sonra bu konuda gerekli adımların atılacağını ve Kooperatifler kanalıyla yasal bir şekilde üreticiyi mağdur etmeyecek bir düzen oluşması için elinden geleni yapacağını belirtti.



 

AdminAdmin