Çelikhan
Giriş Tarihi : 01-03-2019 23:11   Güncelleme : 01-03-2019 23:11

Çelikhan'da SGK Danışma Bürosu Açılıyor

Çelikhan için büyük bir ihtiyaç olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Danışma Bürosu nihayet açılıyor.

Çelikhan'da SGK Danışma Bürosu Açılıyor
Çelikhan'a gelen Adıyaman SGK İl Müdür Yardımcısı Ali Rıza Tuzci ve beraberindeki heyet, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut'u makamında ziyaret ettikten sonra Çelikhan Kaymakam'ı Abdullah Demirdağ'ı makamında ziyaret etti. Zİyaretinde kendisine Ak Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut Avcı eşlik etti.

SGK İrtibat Bürosu'nun vatandaşlara önemli kolaylıklar sağlayacağını ifade eden AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut AVCI, yaptığı açıklamada "Çelikhan AK Parti İlçe teşkilatı olarak sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda SGK Hizmet Bürosu'nun, Kaymakamlığımızın yer teslimi yapması ile hizmet vermeye başlayacağını ve haftanın bir ya da ihtiyaca göre iki gün hizmet vereceğini belirtti." dedi. 

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut açıklamasında:

SGK'nın bir şubesinin Çelikhan'da açılmasının vatandaşları büyük bir eziyetten kurtardığını belirterek,
"SGK'nın her türlü işlemleri bu şubede yapılabilecek. Bağ-Kur, emekli sandığı ve sigorta hizmetleri ilçe dışına çıkılmaksızın Çelikhan'daki irtibat bürosunda hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacak. Burada SSK ve Bağ-Kur emeklilik müracaatı formu, askerlik, doğum ve yurt dışı borçlanma belgeleri, hizmet birleştirme müracaat formu, sigortalının anne ve babalarına sağlık  taahhüt belgeleri, isteğe bağlı sigortalılık müracaat formu ve iş yeri bildirgeleri tescili, güncelleme formu işlemleri ile tüm diğer SGK işlemleri yaptırılabilecek" diye konuştu.

AdminAdmin