Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 08-06-2019 23:54   Güncelleme : 08-06-2019 23:54

Çelikhan'da Matematik Kampı Başladı

Çelikhan Şehit Mehmet Yerlikaya İmam-Hatip Lisesi ve Adıyaman Proje İmam-Hatip Lisesi işbirliğinde yapılan Matematik Kampı başladı.

Çelikhan'da Matematik Kampı Başladı
Çelikhan Şehit Mehmet Yerlikaya İmam-Hatip Lisesi ve Adıyaman Proje İmam-Hatip Lisesi Matematik zümrelerinin ortak projesiyle başlatılan Matematik Kampına Şehit Mehmet Yerlikaya İmam-Hatip Lisesi ev sahipliği yapıyor. 9,10 ve 11 sınıfların katılımıyla başlatılan kamp 10 gün süreyle devam edecek. 
İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Kaya açıklamasında: "Kampın amacı Matematik Bilimine olan ilgiyi arttırmak ve iki okulun kültür aktarımına verimli katkı sağlamasıdır. Katılımcı öğrenci ve Öğretmenlere başarılar dilerim." dedi.
Matematik Kampı kapsamında öğleden önce Matematik dersi, öğleden sonra da etüt çalışmaları yapılmaktadır. Etüt saatleri dışında da çeşitli alanlarda tanınmış ve başarılı kişiler davet edilip, öğrencilere meslek tanıtımı konusunda rehberlik çalışmaları yapmaları sağlanacaktır. Kampın ilk gününde TANAP yöneticisi Ömer Korkmaz çocuklarla sohbet edip tecrübelerini aktardı.

AdminAdmin