Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 13-10-2017 11:45   Güncelleme : 13-10-2017 11:45

Çelikhan’da Giyim Yardımı

Çelikhan ilçesinde 380 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Çelikhan’da Giyim Yardımı

Çelikhan’da kış mevsiminin çetin geçmesiyle beraber okullarda giyim yardımında bulunan  Adıyaman Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Sümeyye Selvican Şafak 380 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Çelikhan ilçe merkezinde ve Askerhan köyündeki ortaokul olmak üzere 380 öğrenciye birer adet ayakkabı, pantolon ve kazak yardımı yapıldı. Yardım dağıtım programına Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Sümeyye Selvican Şafak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, Çelikhan ve köylerini kalkındırma derneği başkanı Mustafa Aloğlu ve okul idarecileri ile öğretmenler katıldı.

Başkan Yardımcısı Şafak, "Öncelikle bizlere bu giyim yardımını gönderen FLO ailesi adına Zehra ve Mehmet Büyükekşi, Gölbaşı Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir olmak üzere emeği geçenlere ben teşekkür ediyorum. Bizler dağ taş demeden bu hayırseverlerin yardımlarını yavrularımıza ulaştırıyoruz. Ulaştırmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın tebessümü bizlere yorgunluğumuzu unutturuyor ve mutlu oluyoruz" şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, “Yapılan bu yardımlardan dolayı Gölbaşı Belediyesi Belediye Başkan Yardımcı Sümeyye Selvican Şafak ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

AdminAdmin