Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 24-03-2019 00:07   Güncelleme : 24-03-2019 00:07

Çelikhan, Yakup Taş'ı Sevgiyle Karşıladı

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş seçim çalışmaları kapsamında çelikhan’ı ziyaret etti.

Çelikhan, Yakup Taş'ı Sevgiyle Karşıladı
Çelikhan ziyaretinde Milletvekili Yakup Taş, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Ak Parti Çelikhan ilçe Başkanı Mahmut Avcı ile beraber vatandaşlarla sohbet etti.
Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Taş, bu seçimin son derece önemli olduğunu, adeta devletin bekasının söz konusu olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm şer odaklarının hedefinde olduğunu ve seçimleri kaybettirerek sırtını yere getirmeyi planladıklarını ifade eden Taş, Çelikhan’lı hemşerilerim bu tür oyunların farkındadır, inanıyorum ki hep birlikte bu oyunları bozacaklardır. Sizlerden Mustafa Bulut’a, Cumhurbaşkanımıza destek olmanızı istiyorum. Tüm İslam aleminin umudu olan liderimizin sırtının yere gelmesine müsaade etmeyelim. Dedi.

Daha sonra Çelikhan Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Kaya’yı makamında ziyaret etti. Oda Başkanı Kaya, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Ziraat odası ziyaretinin ardından MHP seçim bürosunu ziyaret eden Taş, Partililerle sohbet etti.

Akşam saatlerinde Eğitim Bir-Sen Çelikhan temsilciliğini ziyaret eden Taş, Sendika Başkanı Ekrem Gündoğar ve sendika yönetimiyle sohbet ederek Çelikhan’ın eğitim durumu hakkında bilgi aldı.
Eğitim Bir-Sen Çelikhan temsilcisi Ekrem Gündoğar açıklamasında: “Adıyaman Ak Parti Milletvekilimiz Yakup TAŞ bey Çelikhan Eğitim Bir-Sen temsilciliğimizi ziyaret ettiler. İlçemizin eğitim sıkıntılarını dile getirme fırsatını verdikleri ve samimi bir şekilde geçen sohbet ortamı sağladıkları için kendilerine ve Ak Parti ilçe Başkanımız Mahmut AVCI beye teşekkür eder, yerel seçimlerde başarılar dileriz.” Dedi.

Resimler İçin TIKLATIN

AdminAdmin