Doğa-Yaşam
Giriş Tarihi : 07-01-2013 19:49   Güncelleme : 07-01-2013 19:49

Belediye, bunun hesabını yapmadı.

Çelikhan’da yağan kar yağışı ile birlikte hayat adeta felç oldu.

Belediye, bunun hesabını yapmadı.

 

Belediyenin kilitli taş çalışması yaptığı dönemlerde yağmur suyunun tahliye edildiği kanalları kapatması ve taş döşeme esnasında belirli bir meyil vermemesinden kaynaklı olarak vatandaşlar büyük sıkıntı çekiyor.

 

Geçen günkü kar yağışında vatandaş olarak evinden dışarı çıkamamış, ana caddelerde dahi yürüyemediklerini, Cumartesi gününden itibaren yağan kar ve yağmur nedeni ile yine dışarı çıkamadıklarını ifade eden vatandaşlar ‘ilçe adeta felç olmuştur.’ Dediler.

 

Hastane caddesinden, Mahmut Şahin caddesine, M.Akif Ersoy caddesinden Cumhuriyet meydanına kadar diz boyu kar ve yağmur suyu içinde yürüdüklerini ve buna bir çözüm bulunmalarını istediler.

Belediye asli görevi olan alt yapıyı düzgün yapmayarak halkın bu sıkıntıyı çekmesine vesile olduğunu dile getiren vatandaşlar, Değil öğrenciler yetişkinler bile ana caddelerden yürüyememekteler. Diyerek belediyeye tepki gösteriyorlar.

Kilitli taş çalışmasını düzgün yapmadınız bari iş makineleri ve işçilerinizle ana caddelerin temizliğini sağlamaya çalışın.’diyerek belediyeye tepki gösterdiler.

 

kar-yagisi-(12)-(450-x-300).jpg

 

125.jpg

AdminAdmin