Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 05-07-2016 09:33   Güncelleme : 05-07-2016 09:33

Bayram Sabahı Protokol Mehmetçik ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çelikhan ilçesinde ilçe protokolü Ramazan Bayramı Sabahı bayramlaşma programını İlçe Jandarma komutanlığında Mehmetçik ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya HDP ilçe Başkanının katılması ayrı bir renk kattı.

Bayram Sabahı Protokol Mehmetçik ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çelikhan Protokolü Ramazan Bayramı için resmi bayramlaşma öncesi İlçe Jandarma Komutanlığında Mehmetçik ile Kahvaltı yaptıktan sonra İlçe Emniyet Amirliği ve Halk ile bayramlaşma yaptı.
İlçe Jandarma Komutanlığında ki kahvaltıda bir konuşma yapan Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, böylesi önemli bir günde İlçe protokolünü Mehmetçik ile bir araya getirme fikrini ortaya çıkaran ve uygulatan Kaymakam Adem Kaya’ya teşekkür etti.
Bayramların birlik ve beraberliğimiz için önemli bir gün olduğunu belirten Başkan Bulut, Ülkemizin bu sıkıntılı süreçte Asker ile Protokolü n bir arada olmasının önemli olduğunu söyledi.
Kahvaltılı bayramlaşma törenine, Kaymakam Adem Kaya, Jandarma Komutanı Üsteğmen Alper Şentürk, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı, CHP ilçe Başkanı Kamber Sucu, HDP ilçe başkanı Abuzer Yaman ve kamu kurumu müdürleri katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!

https://www.facebook.com/celikhannet/
AdminAdmin