Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 21-06-2018 20:29   Güncelleme : 21-06-2018 20:29

Başkan Kutlu,‘Aloğlu ile Bakış Açısı’nın Konuğu Oldu

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesi Mercan TV ekranlarında yayınlanan ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ programının konuğu oldu.

Başkan Kutlu,‘Aloğlu ile Bakış Açısı’nın Konuğu Oldu
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Mercan TV ekranlarında gazeteci-yazar Mustafa Aloğlu tarafından hazırlanıp-sunulan ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ programının konuğu oldu.
Programda, Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesi son değerlendirmede bulunan ve halktan R. Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek isteyen Başkan Kutlu,Adıyamanlıların her seçimde olduğu gibi 24 Haziran’da da R. Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye tüm gücüyle destek vereceğine inandığını söyledi.AK Parti’nin Adıyaman’da yine rekor düzeyde oy alacağı tahmininde bulunan Başkan Kutlu, bunun için AK Parti’nin tüm teşkilatının sahada halkla iç içe olduğuna dikkat çekti.
Programın büyük bölümünde Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce ile Merak Akşener hakkında konuşan Başkan Kutlu, her iki aday ile Mecliste çalıştığını ve şu an ülkeyi yönetecekkapasiteye sahip tek kişinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti.
 
AdminAdmin