Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 02-03-2019 11:01   Güncelleme : 02-03-2019 11:01

Başkan Adayı Bora, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Saadet Partisinin Çelikhan Belediye Başkan adayı Mehmet Bora, Kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Adayı Bora, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Bora, yeni açılan Çelikhan Ortaokulu personelini ziyaret etti. 
Yaptığı ziyarette 2009-2014 yılları arasında yaptığı hizmetleri anlatan Bora, yeni dönemde Belediye Başkanlığını kazanması durumunda yapacağı işler hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Mehmet Bora yaptığı açıklamalarda geçen dönemde İlçenin büyük kısmına kilitli taş döşendiğini, Mirsu mesire alanı yaptığını, Mirsu içme suyu projesini yaptığını, Belediye'ye cenaze aracı da dahil olmak üzere birçok araç aldığını, çarşı meydanında Saat Kulesi yaptığını belirtti. Alt yolda Şelale ve oturma alanı yapımına başlandığını ancak bu projenin yarım kaldığını ifade eden Bora, halkımız önümüzdeki dönemde teveccühlerini bizden yana kullanırsa yarım kalan projelerini tamamlayacağını ve ilk önceliğinin kanalizasyon ve içme suyu gibi alt yapı projelerini yaparak Çelikhan'ı daha yaşanabilir bir hale getirmeye çalışmak olduğunu belirtti. Öğretmenlerin Aile çay bahçesi ve çocuk parkı taleplerini cevaplayan Bora, böyle bir projelerinin de bulunduğunu açıkladı.
          Sosyal medyada en çok merak konusu olan Belediyeyi ne kadar borçla devralıp ne kadar borçla devrettiği konusunda da sitemize açıklamada bulunan Bora şunları ifade etti:

2009 yılında Çelikhan Belediyesini 1.700.000 ₺ ( Bir trilyon 700 milyar) borç ile devralıp bu borcu ödediğini,
2014 yılında ise 2.400.000 ₺ (iki trilyon dötyüz milyar) ile görevi dervettiğini, bu borcun 2.000.000 ₺ lik kısmının Mirsu içme suyu proje bedeli olduğunu, 130.000 ₺ nin emekli olan iki personelin ikramiyesi olduğunu ve kalan 270.000 ₺ nin ise kilitli taş borcu olduğunu belirtti.
AdminAdmin