Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 07-06-2020 20:30   Güncelleme : 07-06-2020 20:30

Aydın'dan tütün üreticilerine sevindirici haber

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, "İzinsiz tütün ticareti yapanlara uygulanacak 3 yıldan 6 yıla hapis cezasının ertelenmesi için teklifimizi verdik"

Aydın'dan tütün üreticilerine sevindirici haber

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın da içinde bulunduğu milletvekilleri, bildirimde bulunmadan tütün ticareti yapanlara uygulanan hapis cezasının 1 yıl ertelenmesi için kanun teklifi verdi.

Aydın, yaptığı açıklamada, AK Parti olarak tütün üreticilerin daha önce olduğu gibi yine yanlarında olduklarını kaydetti.

Kıyılmış sarmalık tütün yaparak satış yapan Adıyaman üreticileri, Ahmet Aydın’ın sosyal medyadan duyurduğu haber ile sevindi. Aydın, AK Parti milletvekillerinin imzasıyla, cezanın 1 Temmuz 2021’den sonra uygulanması için TBMM’ye kanun teklifi verdiklerini söyledi.

Aydın, "Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yetki belgesi almadan veya bildirimde bulunmadın tütün ticareti yapanlara uygulanan cezai hükümleri 1/7/2021 tarihine erteleyen, bazı kanunlarda ve 399 sayılı KHK’da değişiklik yapılması hakkında kanun teklifini TBMM başkanlığına sunduk. İzinsiz tütün ticareti yapanlara uygulanacak 3 yıldan 6 yıla hapis cezasının ertelenmesi için teklifimizi verdik."ifadelerini kullandı.

AdminAdmin