MALATYADA YAŞAYAN ÇELİKHANLILARDAN DAYANIŞMA PROGRAMI

Malatya’da İkamet eden ve uzun yıllardır Kamu kurumlarında ve Özel Sektörde faaliyet gösteren Çelikhanlılar Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda bir araya geldiler.

Malatya - 27-04-2024 21:55

“Çelikhan Ortak Değerler Platformu” çatısı altında düzenlenen programa Çelikhan belediye başkanı Mahmut Şahin, Adıyamanlılar dernek başkanı Melih Demirbay'da katılıldılar. Platformda açılış konuşması yapan Yusuf Çınar birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Malatya'da yaşayan çelikhanlılar için neler yapabileceklerini anlattılar. Platforma katılan ve Özellikle Gençlerden oluşan Kamu çalışanı, İş İnsanı, Esnaf, STK temsilcisi ve eğitimci Çelikhanlılar, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak; Yarım asırdan fazladır Malatya’da uyum içerisinde Yaşayan, Kadim geleneği ve duruşuyla bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Sivil Toplumda daha aktif bir Dayanışma ruhuyla faaliyet göstereceklerini ifade ettiler. Oluşumlarını ilerleyen zamanlarda daha da genişleteceklerini Çelikhan belde ve köyleriylede oluşuma güç katacaklarını belirttiler. Malatya'da çok büyük bir nüfusa sahip olduklarını ve bu gücü

Çelikhan Ortak paydasında; gerek Çelikhan’ın gelişimine katkı sağlamak, gerekse Malatya’da bulunan Çelikhanlıların her alanda varlığına güç katmak için daha etkin ve samimi bir çaba içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

 

Günün Diğer Haberleri