ÇELİKHAN’IN MALATYA GİRİŞ ASFALTLANDI

Çelikhan Belediyesi geçen yıl genişlettiği Çelikhan’ın kuzey girişini genişleterek asfalt işlemini tamamlayarak hizmete soktu.

Belediye - 22-08-2016 15:14

Çelikhan Belediyesi ilçenin Malatya’ya açılan kısmı olarak bilinen, Yunus Emre Mahallesi sınırlarında bulunan Çat Barajı ve 10 köyün grup güzergahı olan 1100 metelik yolu asfaltlatarak hizmete açtı.
Geçen sonbaharda yolun genişletilmesini yaparak, ilk ahar döneminde yolun kenarında ilçenin tüm sulama ihtiyacını karşılayan sulama kanalını da yaptıktan sonra, yol üzerinde bulunan tüm alt yapı çalışmalarını da yaptıktan sonra  yolu asfaltladı.
Çalışma hakkında bir açıklama yapan Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Yolun halka hayırlı olmasını diledi.
Başkan Bulut yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti.
İlçemizin Malatya’ya giden çıkış yolu ve aynı zamanda onlarca köyümüzün grup yoludur. Geçe sonbaharda yolu genişletmiş, ilkbahar döneminde sulama kanalını yapmış ve yolun alt yapı işlemlerini bitirdikten sonra yolun asfaltlanmasını bugün tamamlamış bulunmaktayız.
Yolun yapımında Emeği olan  sayın Vali Abdullah Erin, Kaymakam Adem Kaya,Karayolları Elazığ Bölge Müdürümüz Ahmet Gülşen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Doğan ve Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk’e teşekkür ederim.Her bir kurum ihtiyacımız oranında bizlere destek vermişlerdir. “dedi.
Yolun asfalt olmasının ardından sürücüler Belediye Başkanı Mustafa Bulut’a teşekkür ettiler.
 
 
 

Günün Diğer Haberleri