Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 10-10-2020 20:03   Güncelleme : 10-10-2020 20:03

AK Parti Çelikhan İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Çelikhan İlçe Kongresi yapıldı. Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen kongrede İlçe Başkanlığına Mehmet Baltacı seçildi.

AK Parti Çelikhan İlçe Kongresi yapıldı
AK Parti Çelikhan İlçe Başkanlığı Kongresi'ne, Divan Başkanı olarak AK Parti Yozgat Milletvekili ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ertuğrul Soysal ile AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, İ.Halil Fırat, Fatih Toprak, Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, Besni Belediye Başkanı Mehmet Emre, Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Gölbaşı İlçe Başkanı Hakan Toydaş, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Çelikhan AK Parti ilçe Başkanı Mahmut Avcı ile partililer katıldı.

Çelikhan Belediye Başkanı Bulut yaptığı açıklamada: “Çelikhan için Ak Parti iktidarı olarak İçme suyu, Yağmur suyu ve kanalizasyon altyapısı ile doğalgaz yatırımları yaparak ilçenin 50 yıllık ihtiyaçlarını karşılayacak projelere imza atıyoruz. Bu projeler tamamlandığında Çelikhan daha yaşanılır bir yer haline gelecektir.” Dedi.

AK PARTİ Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın konuşmasında: “Çelikhan’a yeni Hastane projesi yaptık, İktidarımız döneminde 40-50 yıllık bir hayal olan Malatya yolunu tamamladık, Çat Barajı sulama tünelinde çalışmalar sona yaklaştı. Projenin tamamlanması için mevcut müteahhitle görüşmelerimiz devam etmektedir. Çelikhan tarihinde ilk defa Tütünü yasal hale getirmek için vergi oranlarını düşürdük ve kooperatifleşmenin önünü açtık.” Dedi.

Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen kongrede tek listeyle seçime gidildi. Mehmet Baltacı Ak Parti Çelikhan İlçe Başkanı olarak seçildi.

Çelikhan’da 3 dönem Ak Parti İlçe Başkanlık görevini yürüten Mahmut Avcı’ya hizmetleri için teşekkür edilerek plaket takdim edildi.


AdminAdmin