Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 17-06-2016 23:05   Güncelleme : 17-06-2016 23:05

AGAD YÖNETİMİ KURULU ÇELİKHAN’DA

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri ve Mercan tv program yapımcıları Çelikhan Çırağan sosyal tesislerinde iftarda bir araya geldi.

AGAD YÖNETİMİ KURULU ÇELİKHAN’DA
Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, AGAD başkanı İbrahim Aslan ve AGAD yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftar yemeği Çelikhan Çırağan Sosyal tesislerinde verildi.
İftar önce Sosyal tesisleri ve yüzen adaları gezen gazeteciler gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.
AGAD yönetim Kurulu Mustafa Aloğlu’nu ev sahipliğinde bir araya gelen gazeteciler burada ülkenin ve ilin sorunlarını konuşma fırsatı buldular.
AGAD başkanı İbrahim Aslan, Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut’a teşekkür ederek, ilçede görev yapan basın mensupları ile iyi diyalog kurduklarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti olarak Çelikhan bürokrat ve siyasetçileri ile iyi diyaloglarının olduğunu vurgulayan Başkan Aslan, iyi diyaloğun ilçeye olumlu hizmetlerin gelmesine vesile olduğunu kaydetti.
Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut,  Adıyaman’dan ilçemize gelen gazeteciler başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek ilçelerine gösterdikleri hassasiyetler için şahsında tüm gazetecilere teşekkür etti.
Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Gazetecilerin ilk iftar yemeğini Çelikhan’da Kaymakamlığa ait sosyal tesislerde vermelerinin önemsediklerini  ve bu hassas davranış için teşekkür ettiğini ifade etti.
Kaymakam Kaya, basının Çelikhan’ı her zaman önemsediğini ve bu durumun kendi çalışma şevklerini dahada arttırdığını belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından Gazeteciler Sosyal tesisleri gezdikten sonra İftara geçtiler.
 
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ
 
AdminAdmin