Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 02-07-2020 10:13   Güncelleme : 02-07-2020 10:13

AGAD'DAN ZİYARET

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve MilletvekiliYakup Taş'ın Danışmanı Mustafa ALoğlu'ndan RTÜK Başkan Danışmanlığı görevine atanan hemşerimiz Selvican Sümeyye Şafak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AGAD'DAN ZİYARET
Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, beraberinde AGAD Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Adıyaman milletvekili Yakup Taş’ın danışması Mustafa Aloğlu ve Mercan TV programcılarından Ejder Gürbüz ile birlikte, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Danışmanlığı görevine atanan hemşerimiz Selvican Sümeyye Şafak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan AGAD Başkanı Aslan, RTÜK gibi önemli bir kurumda çok önemli bir göreve atanan Sümeyye Şafak’a yeni görevinde başarılar dileyerek, bir Adıyamanlının böyle önemli görevlerde olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.
RTÜK Başkan Danışmanı Sümeyye Şafak ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AGAD Başkanı Aslan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
AdminAdmin