Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 27-11-2016 09:32   Güncelleme : 27-11-2016 09:32

AGAD’dan Veysel Direk’e Ziyaret

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atanan Veysel Direk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AGAD’dan Veysel Direk’e Ziyaret
Aile ve Sosyal Politikalar müdürlüğünün çok hassas bir kurum olduğunu belirten Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “Aile ve Sosyal Politikalar kurumunun kuruluş amacı, Sosyal ve kültürel dokudaki aşınmalara karşı aile yapısının ve değerlerinin korunarak gelecek nesillere sağlıklı biçimde aktarılmasını sağlamak üzere; ulusal politika ve stratejilerin belirlenmesini koordine etmek, aile bütünlüğünün korunması ve aile refahının artırılmasına yönelik sosyal hizmet ve yardım faaliyetlerini yürütmek, bu alanda ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile gönüllü kuruluşlar arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamaktır. Cemiyetolarak, Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yurtlarda kalan öğrencilerin, çocukların memleketimizin geleceği açısından önem arz ettiğini belirtmek istiyoruz.Sayın müdürümüze bu konuda çok iş düşüyor. Allah yardımcısı olsun. Gerek cemiyetimize gerekse de basın mensubu arkadaşlarımıza da bu konuda ne görev düşerse yapmaya hazırız. Bu vesileyle kendisine hayırlı olsun der, görevinde başarılar dileriz.” Şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Direk; “Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Aslan beye ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum, beni ziyadesiyle mutlu ettiler. 15 sene Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra bakanlığımızın takdiriyle 14 Kasım tarih itibariyle Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak göreve başladım. Hep beraber inşallah güzel işlere imza atacağız. Bu yolda en büyük destekçimiz basın olacaktır. İlde bizim sorumluluğumuz kadar basın mensuplarının da sorumluluğu vardır. Günümüzde en önemli sorunlardan birisi de istismara uğrayan çocuklarımızdır. Basın mensuplarından isteğimiz bu tür haberlerde geleceğimiz olan çocukların isimlerinin kodlanmasıdır. Biz gerekli çalışmaları yapacağız siz de gereken takibi sürdüreceksiniz. Bu vesileyle ilimiz basınına çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
 
AdminAdmin