Güncel
Giriş Tarihi : 07-12-2015 09:28   Güncelleme : 07-12-2015 09:28

Adıyaman spor lider oldu

1 Aralık Etkinliklerle Başladı, Galibiyet Coşkusuyla Sona ErdiTaraftar Fitili Ateşledi, Hakan Açıkalın Golü Yazdı…Adıyaman 1954 Spor: 1- Elazığ Yol Spor: 0

Adıyaman spor lider oldu

 

Türkiye Bölgesel Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor kulübü kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ Yol Spor’u 1-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Üst üste aldığı galibiyetlerle puan sıralamasında üst sıralara yükselen takımımız Adıyaman 1954 Spor binlerce taraftarı önünde Hakan Açıkalın’ın 75.dakikada attığı golle 1-0 yenerek haftayı üç puanla kapatmayı başardı.

“TRİBÜNLER TEK YÜREK OLDU”

Son haftalarda alınan galibiyetlerin ardından başarılara ve şampiyonluklara susamış kentimizde binlerce taraftar tribünlerdeki yerini alırken, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Talha Gönüllü, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, MÜSİAD Başkanı Şerif Yıldırım, Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş ve çok sayıda basın mensubu takımımız Adıyaman 1954 spor’u bu zorlu maçta yalnız bırakmadı.

“TARAFTAR HİÇ SUSMADI”

Her maçta takımının yanında yer alan taraftarımız bu maçta yine kapalı ve açık tribünlerdeki yerini alarak 90 dakika boyunca takımını ateşleyip, galibiyettin en büyük mimarı oldu. Takımını destekleyerek coşturan taraftarımız, maçı izlemeye gelen protokole büyük sevgi gösterisinde bulunarak görevini en iyi şekilde yaptı.

“ZOR OLDU AMA BAŞARDIK”

Maçın başlama vuruşuyla birlikte taraftarının da coşkulu desteğini arkasına alan takımımız Adıyaman 1954 spor ilk dakikadan itibaren rakip kalede üst üstü geliştirdiği ataklarla gol aramaya başladı. Maçın 10. Dakikasında Lucas’ın ceza sahası içerisinde düzeltip vurduğu top ağlarla buluşurken maçın orta hakemi golü iptal etti. Maçın 15. Dakikasında ceza sahası içerisinde buluşan Hakan’ın vuruşu üstten avuta çıktı. Ataklarını rakip kalede yoğunlaştıran takımımız 20 dakikada Hakan’la bulduğu pozisyonda top direğe çarpıp çıktı. 33. Dakikada yine Hakan ceza sahası içerisinde röveşatayla yaptığı vuruş direğin üstünden dışarı çıktı. İlk yarıda gol olmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

“ASİST ABDULLAH’TAN GOL HAKAN’DAN”

İkinci yarıya yine taraftarının büyük desteğiyle sahaya çıkan Adıyaman 1954 spor üst üste bulduğu pozisyonları değerlendiremezken, enden gelişen konuk ekibin ataklarında defans ve kaleci Sezai gole izin vermedi. İlk yarının başından maçın 75. Dakikasına kadar çok sayıda pozisyondan yararlanamayan takımımız Adıyaman 1954 sporda sağ kanattan gelişen atakta Abdullah’ın mükemmel ortasına ceza sahası içerisinde iyi bir kafa vuruşu yapan  Hakan 75. Dakikada beklediğimiz golü attı. Atılan golle tribünlerde büyük bir coşku yaşanırken, son dakikalarda ve maçın uzatma dakikalarında rakibin geliştirdiği ataklar yürekleri ağza getirirken kaleci Sezai kalesinde geçit vermedi ve zorlu maçı 1954 spor kazanarak çıkışını sürdürdü.

MAÇ SONRASI SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

Maç sonrası soyunma odasını ziyaret eden Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, MÜSİAD Başkanı Şerif Yıldırım, Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek takımın her zaman yanında olduklarını söylediler.

Teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ettiğini belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü başkanı Hüseyin Koç, tribünleri dolduran binlerce taraftara ve il protokolüne teşekkür ettiğini söyledi.

AdminAdmin