Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 13-10-2016 09:25   Güncelleme : 13-10-2016 09:25

ADIYAMAN EĞİTİM BİR SEN ANTALYA’DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük eğitim sendikası olan Eğitim Bir Sen her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Türkiye Buluşmaları programını bu yıl Antalya’da düzenledi

ADIYAMAN EĞİTİM BİR SEN ANTALYA’DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ
Tüm Türkiye’nin şube yönetim kurulları, ilçe temsilcileri ve üniversite teşkilatlarının katıldığı programda teşkilat eğitiminin yanı sıra yeni eğitim öğretim yılının planlaması yapılarak, yerel yönetimlerden getirilen sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Bu yıl on birincisi gerçekleştirilen Türkiye Buluşmalarına Adıyaman Eğitim Bir Sen Şube Yönetim Kurulu, İlçe Temsilcileri ve Üniversite temsilciliği tam katılım sağladı. Organizasyonun ilk gününde düzenlenen ödül töreninde sahada yürüttüğü çalışmalar, hazırladığı raporlar, sorunlara getirdiği çözüm önerileri ve üyelik faaliyetlerinde gösterdiği başarıdan dolayı Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi’ne plaket verildi.
Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz 2016 mayıs mutabakatında sendikamızın 400 bin üye sayısını aşmasında Adıyaman olarak ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade ederek “bu başarıda işyeri temsilcilerimizin, ilçe temsilciliklerimizin, üniversitemizin, kadınlar komisyonunun, tüm üyelerimizin ve şube yönetim kurulunun alın teri vardır” dedi.
Sendikacılığın başkenti olarak çalışmalarını bu günden itibaren daha da hızlandıracaklarını söyleyen Deniz, saha çalışmalarına ağırlık vererek sorunların tespiti ve çözümler için gerek yerel gerekse ulusal çerçevede gayret sergileyeceklerini vurguladı.
 
AdminAdmin