Spor
Giriş Tarihi : 20-03-2016 18:17   Güncelleme : 20-03-2016 18:17

Adıyaman 1954 Spor Üç Puanı 2 Golle Aldı

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor kendi sahasında seyircisiz oynadığı maçı Tugay Komşu ve Gökhan Demir’in attığı gollerle 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

Adıyaman 1954 Spor Üç Puanı 2 Golle Aldı
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen seyircisiz oynama cezası nedeniyle kendi sahasında  taraftarının desteğinden yoksun bir şekilde sahaya çıkan Adıyaman 1954 spor ortaya ilk yarısını 1-1 berabere bitirdiği maçı Tugay ve Gökhan’ın attığı gollerle maçı 2-1 kazanmasını bildi.
Sezonun ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan takımımız Adıyaman 1954 spor bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamazken, Karaköprü maçı sonrası alınan seyircisiz oynama cezası bu maça yansıdı.
Maçın başlama vuruşuyla birlikte rakip takım kalesinde etkili olmaya çalışan takımımız Adıyaman 1954 Spor 11. Dakikada ceza sahası üzerinde iki rakibinden iyi sıyrılan Gökhan Demir’in sert şutu üst direkte patladı.
Yakaladığı pozisyonlarda rakip kalede gol arayan ve aradığı golü bir türlü bulamayan takımımız Adıyaman 1954 spor maçın 26. Dakikasında Abdurrahman’ın serbest vuruştan ceza sahası içerisine gönderdiği topa çok iyi yükselen Emrah Tanta topu penaltı noktası üzerinde Tugay’a indirdi ve Tugay düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bulduğu golle daha iyi bir oyun sergilemeyen başlayan takımımız üst üste pozisyon bulmasına rağmen ceza sahası içerisinde son vuruşu yapamadı.
Rakip kalede gol ararken gelişen Islahiyespor atağında ceza sahası üzerinde rakip oyuncuya yapılan hareketi maçın hakemi faul olarak değerlendirdi ve ceza sahası çizgisi üzerinden düzgün bir vuruş yapan Ergül Yıldırım kalecimiz Sezai’nin yanından topu ağlarla buluşturdu ve maçın 39. Dakikasında durumu 1-1 yaptı ve başka gol olmayınca maçın ilk yarısı 1-1 berabere bitti.
İkinci yarıya daha iyi başlayan takımımız Adıyaman 1954 spor rakip kalede etkili olmaya başladı ve maçın 60. Dakikasında ceza sahası üzerinde topla buluşan Gökhan Demir topu düzgün bir vuruşla kaleye gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Öne geçmenin moraliyle rakip takıma oranla daha iyi bir oyun sergileyen takımımız üst üste bulduğu pozisyonlardan faydalanamadı ve maç 2-1 sona erdi.
Sezonun ilk yarısına nazaran ikinci yarıda takımın bir türlü gerçek oyununu sahaya yansıtamadığını belirten Teknik Direktör Telat Özden; “Sezonun ikinci yarısının başında da söylediğim gibi kolay maç yok. Takım olarak çok iyiyiz ancak son maçlarda gerçek gücümüzü sahaya bir türlü yansıtamıyoruz. Alınan birkaç kritik maç sonrası takım üzerinde bir stres oluştu ve bunu bir türlü atamadık. Seyircisiz oynama cezası ister istemez takımı etkiledi, çok rahat kazanacağımız maçı bile zorla kazandık. Her şeye rağmen biz yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki maçları kazınıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.” Dedi.
 
 
AdminAdmin