Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 30-05-2018 13:33   Güncelleme : 30-05-2018 13:33

Abdulaziz Aslan’dan Belören Belediyesi’ne ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Gül, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Gazeteci Mustafa Aloğlu, AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı Abdulaziz Aslan’la birlikte Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan’ı makamında ziyaret etti.

Abdulaziz Aslan’dan Belören Belediyesi’ne ziyaret
Gerçekleşen ziyarette açıklamada bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı Abdulaziz Aslan, “24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Bizlerde AK Parti Adıyaman milletvekili adayları olarak seçim alanımız olan ilimizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye yoğun bir şekilde teveccüh gösteriyor. İlimizde hedefimiz 5’te 5’i çıkarmak olacaktır. Seçim bölgemiz olan Adıyaman’da halkımızın bizlere verdikleri destek sonrasında rekor oy alacağız. Adıyaman halkı her zaman olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye rekor oyla destek verecektir.  Bizlerde siyasiler olarak halkımızı parlamentoda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Halkımızın sorunlarına çözüm bulmak adına elimizi taşın altına koyarak, var gücümüzle çalışacağız. Bizleri bugün kabul eden Mahmut Turan başkanıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Mahmut Turan ise şunları kaydetti; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi bölgemizde de halkımız seçim sürecine girmiş bulunmakta. Adıyaman’ın bütün ilçelerinde olduğu gibi beldemizde de halkımız rekor oyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek verecektir. Siyasilerimizin yapacakları çalışmalarda halkımızda kendilerine yoğun bir teveccüh gösterecektir. Bugün bizleri ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı Abdulaziz Aslan’a da başarılar diliyorum. Ayrıca Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Gül ve Balkar belediye başkanı Orhan Orhan bu ziyarette yer almaları da bizleri mutlu etmiştir”
Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan’da 24 Haziran’da zafer elde edeceklerini belirterek; “Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de başarı elde edeceğiz. Gecemizi gündüze katıp, seçimden galip ayrılacağız. Adıyaman halkı her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek verecektir. AK Parti’nin bütün milletvekili adaylarına başarılar diliyoruz. Bu seçimde 5’te 5 yapacağız” dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise seçimlere girdiğimiz bu günlerde vatandaşların yoğun bir şekilde seçim sonuçlarını beklediğini hatırlatarak; “Ülke genelinde seçim heyecanı devam ediyor. Adıyaman’ın bütün ilçelerinde ve en ücra kesimlerinde bile Cumhurbaşkanımıza ve partimize yoğun bir sevgi seli var. Milletvekili adaylarımızda seçim öncesinde ilimizde yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Seçim sonuçları açıklandığı vakit sonuç 5’e 5’lik bir zaferimiz olacaktır” ifadesini kullandı.
AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Gül’de AK Parti’nin kalesinin Adıyaman olduğunu vurgulayarak, “Halkımız hem cumhurbaşkanımızı hemde partimizi çok seviyor. Ve yoğun bir şekilde destek veriyor. Dış mihrakların her türlü oyununa rağmen halkımız reisimizin yanında olacaktır. Reisimizi yeniden başkan yapacağız. Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam eden AK Parti Adıyaman milletvekili adayı Abdulaziz Aslan’a ve bütün adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.
 
AdminAdmin