Adıyaman
Giriş Tarihi : 07-01-2020 16:38   Güncelleme : 07-01-2020 16:38

02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü Ölümsüzleştirilecek

Merkezi İstanbul Sultangazi ilçesine bulunan ve kısa adı (ASİAD) olan Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğan yaptığı basın açıklamasında ASİAD ailesi olarak tarihi bir güne ev sahipliği yapmak için kolları sıvadık dedi.

02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü Ölümsüzleştirilecek
Genel Başkan Doğan ”Bu Organizasyon Çok Anlamlı Olacaktır”
Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğan “02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü bu yıl ASİAD ailesi olarak bizlerin öncülüğünde olması bize ayrı bir heyecan ve gurur vermektedir. Özelliklede bu yıl tersten de 02.02 olan 2020 yılında böyle bir organizasyon çok anlamlı olacaktır. Genel Başkan Doğan; Yolcu Yollarda programı ve oynamış olduğu filmlerle halkın sevgisini kazanan, aynı zamanda ASİAD Genel Sekreterlik görevini yürütmekte olan, Yusuf Özpolat kardeşimizin yıllar önce başlatmış olduğu, 02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü projesini bize sunduğunda yönetim olarak hepimiz büyük bir heyecanla böyle bir projeye ev sahipliği yapmak istediğimizi belirterek konuyla ilgili kendisini görevlendirdik. ASİAD ailesi olarak aldığımız kararda yapacağımız organizasyonda Adıyamanlı İşadamlarımız, Bürokratlarımız, Siyasilerimiz, STK ve Dernek Başkanlarımız başta olmak üzere Türkiye genelindeki birçok değerimize ulaşarak o gün dolu dolu bir Adıyaman yaşayacağız” dedi.

Kamar “Biz Adıyamanlılar Bir Araya Gelirsek Yapamayacağımız Hiçbir Şey Yoktur
ASİAD Genel Başkan Vekili Mustafa Kamar ise yaptığı açıklamasında “Bizler Adıyamanlılar olarak bir araya gelerek omuz omuza verdiğimizde yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Biz kendimizin ve gücümüzün farkında değiliz. Evet, 02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü bizim için kıymetlidir. Ama bizim asıl amacımız böyle özel bir günde Adıyaman ve Ülkemiz için çok kıymetli olan İşadamlarımız başta olmak üzere bürokrasi ve siyasilerimizi o gün bir araya getirerek Adıyamanlının gücünün farkına vardırmaktır” dedi. Organizasyonla alakalı önümüzdeki günlerde bir ekibimiz Adıyaman’a Sayın Valimiz, Belediye Başkanlarımız, kaymakamlarımız, Rektörümüz, Ticaret Odamız, Oda başkanlarımız ve Kurum amirlerinin davetiyelerini götüreceğini, diğer bir grup Ankara ziyaretlerini gerçekleştirirken diğer arkadaşlarımız ise İstanbul’daki ziyaretleri gerçekleştirecektir” dedi.


Özpolat; Bu Yıl 02.02.2020 Yılı Tersten de 02.02.2020 Olmaktadır
Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Genel Sekreteri, Radyo, Televizyon programcısı ve Sinema Sanatçısı Yusuf Özpolat; “Bu yıl tarihte tekrarı olmayan bir organizasyona ASİAD ailesi olarak ev sahipliği yapmak bizi heyecanlandırmaktadır. Malumunuz 02.02.2020 yılı tersten de okununca 02.02.2020 olmaktadır. Tarihte yalnızca bu yıl böyle bir şey olması heyecanımızı iki kat arttırmaktadır. Sultangazi’de bulunan Sahra Salonda yapılacak organizasyonun detaylarını önümüzdeki günlerde sosyal medya hesaplarımızdan da duyuracağız” dedi.
 


AdminAdmin