Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 20-06-2017 22:27   Güncelleme : 20-06-2017 22:27

"ÇAT BARAJI TÜNELİ ÇELİKHAN'A HAYAT VERECEK

TBMM başkan vekili Aydın ve Milletvekilleri Çat Barajı tünelinde

TBMM başkan vekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, Av İbrahim Halil Fırat, Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Ak Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut Avcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık,Çelikhan Çat Barajı tünelinde incelemelerde bulundular.
TBMM başkan vekili Ahmet Aydın, yıllardır üzerinde durdukları Çat Barajı tünelinin çalışmalarının yapıldığı bölgede olduklarını çalışmada ciddi bir aşama kaydettiklerini belirtti.
Tünelin bitmesinin ardından çelikhan üreticisi cazibe yolu ile arazilerini sulayacaklarını aktaran Aydın, Çelikhan ve pınarbaşı halkının enerji maliyetinden kurtulacağını söyledi.
Ak Parti hükümetleri döneminde Çelikhan ilçesinin son yıllarda ciddi manada yatırım aldığını sözlerine ekleyen aydın, hizmetlerin devam edeceğini söyledi.
Milletvekilleri ve Adıyaman Valisi Abdullah Erin Daha sonra Çelikhan belediye başkanı Mustafa Buylut’un verdiği iftarda bir araya geldiler.
İftara, Kaymakam Adem Kaya,Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çwtinkaya, Ak Parti  ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları,köy ve mahalle muhtarları ile çelikhan halkı katıldı.
 
 
AdminAdmin