Mesaj
Giriş Tarihi : 10-04-2019 15:35   Güncelleme : 10-04-2019 15:35

Yakup Taş'ın Polis Haftası Mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Polis Teşkilatının kuruluşunun 174.yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili TAŞ mesajında şunlara yer verdi.

Yakup Taş'ın Polis Haftası Mesajı
10 Nisan 1845 yılında kurulan  Polis Teşkilatımız, Gücünü halktan ve kanunlardan alarak, görevini her zaman fedakârca yaparak,  toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.  Millet olarak Polisine her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek, yanında  yer  almış ve  almaya da devam etmekteyiz.
            Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek başta Adıyaman’ın Barış,güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan emniyet teşkilatına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gün Polis teşkilatı 174 yaşındadır. Bu süre aynı zamanda Polis Teşkilatımızın  tecrübesinin bir göstergesidir. Polis teşkilatının bu tecrübe ile bundan  sonrada  görevlerini  layıkıyla  yapacağına  inancımız  tamdır.
        Bu duygu ve düşüncelerle gazilerimizi minnetle, şehit polislerimizi rahmetle anıyor,  emekli olan ve görevleri başında hizmet vermekte olan tüm Polislerimize üstün başarılar ve  ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler dileyerek tüm Emniyet Teşkilatımızın  Polis haftasını kutluyorum.
 
AdminAdmin