Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 30-07-2016 21:52   Güncelleme : 30-07-2016 21:52

VALİ ERİN’DEN, ÇELİKHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Adıyaman Valisi Abdullah Erin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk teşekkür ziyaretini Çelikhan’a yaptı.

VALİ ERİN’DEN, ÇELİKHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Çelikhan Hükümet Konağı Önünde Kaymakam Adem Kaya, İlçe Jandarma Komutanı  Alper Şentürk, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve Kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Erin, Kaymakamlık makamına geçerek Kaymakam Adem Kaya’dan ilçenin durumu hakkında brifing aldı.
Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut’tan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra Hükümet konağından Cumhuriyet meydanına kadar yürüyerek esnafları gezen Vali Erin, Cumhuriyet meydanında halka hitap etti.
15 Temmuz Askeri kalkışmasına yeltenen asker üniformalı hain ve teröristlerin ifşa olduğunu belirten Vali Erin, Milletin sağduyusu ve Allah’ın inayeti ile darbe girişiminin püskürtüldüğünü söyledi.
Halkın verdiği bu destek karşısında ne yapılsa az olduğunu belirten Vali Erin, gece sabahlara kadar demokrasi nöbeti tutan halka saygılarını sunduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu hedefe doğru yol aldıklarını belirterek, Yeni Türkiye yolunda her şeyin farkı olacağını ve eski Türkiye’de olan olumsuzlukların artık geride kaldığını belirtti.
Çelikhan halkının 15 Temmuz gecesinden itibaren dim dik ayakta olduğunu bildiğini ve Kaymakam ile Belediye başkanının şahsında tüm Çelikhan halkına teşekkür ettiğini ifade etti.
 Yapılan konuşmaların ardından Vali Erin ve beraberinde ki heyet Çat Barajında yapılan sosyal tesis ve devlet konuk evinide gezdikten sonra İlçeden ayrıldılar.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.facebook.com/celikhannet/photos/?tab=album&album_id=1298015413544319
AdminAdmin