Adıyaman
Giriş Tarihi : 29-08-2016 08:56   Güncelleme : 29-08-2016 08:56

VALİ ERİN, KAPATILAN OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname” ile kapatılarak Milli Eğitime devredilen FETÖ/PDY’ye ait özel okul ve öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu.

VALİ ERİN, KAPATILAN OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU
15 Temmuz darbe girişiminde hayatlarını kaybeden kahraman vatan şehitlerinin isminin verildiği okullarda incelemelerde bulunan Vali Abdullah Erin, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan okulların konferans salonu, sınıfları, yemekhanesi ve idari binasında incelemelerde bulunarak, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan önce mülkiyeti Milli Eğitime geçen bu okulların, yine bu milletin evlatları için hazır hale getirilmesini ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi talimatını verdi.   
Okullarda yaptığı incelemenin ardından OSB’ye geçerek bazı sanayi tesislerini gezen Vali Erin, işletmelerin ürettiği ürünler hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Gazihan Dede mesire alanına geçerek burada incelemelerde bulunan Vali Abdullah Erin, dönüşte yol güzergâhında bulunan Büyükkavaklı Köyünde makam aracını durdurarak burada köylülerle sohbet etti.
Vali Abdullah Erin’i gören köylüler ise, kısa bir şaşkınlık yaşayarak, ani ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, sıcak ve içten yaklaşımından dolayı teşekkür ettiler.
Köylü vatandaşların halini ve hatırını soran Vali Erin, köylüler tarafından ikram edilen yoğurt çorbasını da geri çevirmedi.
Vali Abdullah Erin, köylü vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından köyden ayrıldı.
 
AdminAdmin