Cemiyet
Giriş Tarihi : 11-01-2015 17:27   Güncelleme : 11-01-2015 17:27

Vali Demirtaş, Gazeteciler Gününde AGAD’ı Ziyaret Etti

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti’ni (AGAD) ziyaret ederek, yaygın ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vali Demirtaş, Gazeteciler Gününde AGAD’ı Ziyaret Etti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyetini ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Cemiyet Başkanı İbrahim Aslan ve üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Cemiyeti ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür eden Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, “Sayın Valimiz, ilimize atandığı günden bugüne kadar basınla diyalogları çok iyi. Yaptıkları hizmet ve faaliyetleri basınla paylaşması çok güzel. Ayrıca, kamuoyunun sesinin kurumlara duyurulması noktasında yapılan haberlerde sayın Valimiz gereğini ivedi olarak yerine getirmektedir. Özellikle eğitim alanında Adıyaman’da yapılan çalışmalar ve ilin kalkınması adına hayata geçirdiği projelerde büyük emekleri bulunmaktadır. Kamuoyunun sesi olan basın olarak kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Adıyaman’ın kalkınması ve gelişmesi adına Sayın Valimizin hayata geçireceği tüm projelerde basın olarak her türlü desteği vereceğiz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bizler unutmayarak ziyaret eden Sayın Valimize cemiyetimiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, “Basının ülkemizin ve ilimizin gelişmesinde çok büyük katkıları bulunmaktadır. Tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Basının ilimizin kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine önemli katkıları bulunmaktadır. İlin Valisi olarak basınımızla birlikte hareket ederek Adıyaman’ın sorunlarını çözmeyi kendimize prensip edindik. Önümüzdeki süreçte fedakâr basınımızın katkılarıyla Adıyaman’ın bölgenin parlayan bir yıldızı olacağını düşünüyorum. Adıyaman Gazetecilerinin yanımda çok farklı bir yeri bulunmaktadır. Fedakar basın çalışanları sayesinde ilimizin en ücra köşesinde meydana gelen bir sıkıntıdan haberimiz olabiliyor. Toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenen tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

 

 

AdminAdmin