Adıyaman
Giriş Tarihi : 22-10-2016 11:25   Güncelleme : 22-10-2016 11:25

VALİ ABDULLAH ERİN’DEN STK’LARA İADE-İ ZİYARET

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, İlde göreve başladıktan sonra kendisine ziyarette bulunan Adıyaman’daki STK’lara iade-i ziyarette bulundu.

VALİ ABDULLAH ERİN’DEN STK’LARA İADE-İ ZİYARET
Ziyaretlerine Ticaret Borsasıyla başlayan Vali Abdullah Erin’i Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.
Ziyaretleri nedeniyle Vali Abdullah Erin’e teşekkür eden Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ardından Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine geçen Vali Abdullah Erin’i Başkan Ziya Durana ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Duranay Vali Abdullah Erin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Abdullah Erin daha sonra Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifini Başkanı Abuzer Aslantürk’ü ziyaret ederek, çalışmalar hakkın bilgi aldı.
Buradaki ziyaretin ardından Ziraat Odasına Geçen Vali Abdullah Erin’i Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, Vali Abdullah Erin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tarım kenti Adıyaman’da tarımsal hizmet faaliyetleri ile ilgili geleceğe yönelik yapacakları çalışmalar hakkında bilgileri verdi.
Vali Abdullah Erin STK’lara yaptığı ziyaretin son bölümünde Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifleri Başkanları Sırrı Dost ile Mustafa Salman’ı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaret ettiği STK Başkanları ile bir süre sohbet eden Vali Abdullah Erin, 15 Temmuz darbe kalkışmasında örnek bir duruş sergileyen Adıyamanlı STK’larımıza çok teşekkür ediyorum. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Adıyaman’ın ekonomik ve sosyal anlamda hak etiği yere gelebilmesi, daha iyi yaşam koşullarının vatandaşlarımıza sunulabilmesi için yoğun bir mesai harcıyoruz. STK’larımızla birlikte dayanışma ve kardeşlik hukuku içerisinde ele ele vererek Adıyaman’ı hak ettiği noktaya taşımak için çalışacağız”dedi.
 
AdminAdmin