Spor
Giriş Tarihi : 31-12-2011 12:43   Güncelleme : 31-12-2011 12:43

Üniversitede Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Sitemiz Adıyaman temsilcilerinden Muhammed Açıkgöz,Masa tenisi turnuvasında 2.oldu.

Üniversitede Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Adıyaman üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen personel ve öğrencilerin katıldığı masa tenisi turnuvası sona erdi.

     Eleme usulü yapılan ve galip gelenlerin kura ile eşleştiği maçlardan oluşan turnuva personel ve öğrenciler olmak üzere iki grup halinde düzenlendi.

     Mediko Sosyal Binasında düzenlenen turnuvaya Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yenigün, Adıyaman Masa Tenisi İl Temsilcisi Fikret Keleş, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

     Turnuvada öğrenciler kategorisinde erkeklerde, Faruk Yüzer birinci olurken Mehmet Açıkgöz ikinci, Ali Tayfur ise üçüncü oldu. Kızlarda Kübra Hatice Ayhan birinci, Fatma Serin ikinci ve Ayşe Yıldız üçüncü oldu.

     Üniversitemiz personeli kategorisinde erkeklerde, Diyetisyen Uğur Ertunç birinci olurken Öğr. Gör. A. Serkan BİLGİÇ ikinci, Öğr. Gör. Ali Sünbül ise üçüncü oldu. Bayanlarda  İnşaat Mühendisi Günay Tümen birinci, İnşaat Teknikeri Sevgi Çetin ise ikinci oldu.

     Turnuvada dereceye giren personelimiz ve öğrencilerimize ödül verileceği öğrenildi.

 

AdminAdmin