Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 02-06-2018 13:46   Güncelleme : 02-06-2018 13:46

TÜTÜNÜN GÜVENCESİ, CUMHURBAŞKANIMIZ

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Yakup Taş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi sonrası bir açıklama yaptı.

TÜTÜNÜN GÜVENCESİ, CUMHURBAŞKANIMIZ
Miting’de Adıyamanlıların olağanüstü ilgi gösterdiğini aktaran Taş, Sayın Cumhurbaşkanının miting alanında Tütünün Adıyaman için ne anlam ifade ettiğini bildiğini söylemesi üreticileri ve bizleri rahatlatmıştır.
Kendisinin yıllarca Ziraat odası başkanlığını yaptığını, o dönemden günümüze kadar tütün için emek verdiklerini belirten  Yakup Taş, TBMM başkan vekili Ahmet Aydın başta olmak üzere, Milletvekili arkadaşlarının tütün  için ciddi bir  hamle yaptıklarını, sayın Erdoğan’ın ise bugün miting alanında tütün için güvence verdiğini tüm halkımızın gördüğünü aktardı.
TBMM başkan vekilimiz Ahmet Aydın’ın tütün için çok büyük emeği olduğunu bildiklerini belirten Taş, bu emeği görmemezlikten gelmek ne insanlığa nede siyasete sığar dedi.
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman tütünü için hassasiyet göstermesinin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini belirten Taş, 24 haziran sonrası üreticilerimizin rahatsız olduğu noktalarında gözden geçirilerek, üreticilerimizin istediği şekle konulacağını söyledi.
Kooperatiflerle birlikte tütünün gerçek marka değerini bulacağını söyleyen Ak parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, halkımızın beklentisinin boşa çıkmayacağının güvencesinin Sayın Erdoğan olduğunu belirtti.
 
AdminAdmin