Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 09-02-2018 15:01   Güncelleme : 09-02-2018 15:01

TBMM BAŞKANVEKİLİ AHMET AYDIN VE AK PARTİ TEŞKİLATI’NDAN VALİ KALKANCI’YA ZİYARET

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’la birlikte Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret ederek, 2017 yılında yapılan ve 2018 yılında gerçekleştirilmesi planlanan yatırım ve projeleri değerlendirdi.

TBMM BAŞKANVEKİLİ AHMET AYDIN VE AK PARTİ TEŞKİLATI’NDAN VALİ KALKANCI’YA ZİYARET
Kamu kurum ve kuruluşlarının 2017 yılında yürüttüğü yatırım ve projeler ile 2018 yılında planlanan yatırım ve projelerin görüşüldüğü ziyarette Adıyaman il genelinde devam eden kamu yatırımları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Son yıllarda her alanda ve her sektörde Adıyaman’ın çok önemli kamu yatırımlarına ev sahipliği yaptığını belirten TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, “Bugün Sayın Valimizi ziyaret ederek, ilimizde yapımı devam eden kamu yatırımlarının aşamaları hakkında bilgi aldık. Sayın Valimizle birlikte Adıyaman’da devam eden yatırımların belirlenen hedef ve nitelikte vatandaşlarımızın hizmetine sunulması amacıyla ilin dört bir tarafında devam eden çalışmaların her aşamasının takipçisi oluyoruz. Her alanda devam eden yatırım ve projeleri yerinde inceleyerek aksayan yönler varsa bunların Ankara’da takibini yaparak tamamlamaya çalışıyoruz”dedi. 
Vali Nurullah Naci Kalkancı ise, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
 
AdminAdmin