Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 08-08-2016 09:08   Güncelleme : 08-08-2016 09:08

TBMM BAŞKAN VEKİLİ AYDIN DEMOKRASİ NÖBETİNDE

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; “Bunlar Türk Halkının Ne Yapacağını Hesaplayamadılar”

TBMM BAŞKAN VEKİLİ AYDIN DEMOKRASİ NÖBETİNDE
Çelikhan ilçesinde ‘Demokrasi Nöbeti’ tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Çelikhanlıların demokrasine nöbetine katılarak halka seslendi.
Çelikhan çarşı meydanında yapılan demokrasi nöbetine TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın,Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya,Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut,İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Alper Şentürk,İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan,STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Darbe girişimi bertaraf edildikten sonra ülkemizde çok şeyler değişeceğini ifade eden Aydın; “İman dolu yüreğiyle meydanları hınca hınç dolduran fedakar ve cefakar kahraman Çelikhanlılar geceniz mübarek olsun. Rabbim bu güzel günlerin, bu coşkunun, bu heyecanın feyzinden istifade etmeyi bizlere nasip eylesin. Bu başarı Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızın ve siz halkımızın canını ortaya koyarak elde edilmiştir. Özgürlüğe ve demokrasiye karşı yapılan bu darbe girişimini ilk andan itibaren lanetliyoruz. Darbe girişimi bertaraf edildikten sonra ülkemizde çok şeyler değişecek.Bunlar Türk halkının ne yapacağını hesaplayamadılar Cumhurbaşkanımız ve siz halkın iradesi Dünyanın diğer taraflarında okyanusun ötesindekilere şamar vuracak. Bunlar Türk halkının ne yapacağını hesaplayamadılar. Bunların ve bağlı bulunan dış güçlerin maksadı, Türkiye’yi bölmek, parçalamak ve küçültmekti. Süreç normale dönene kadar meydanlarda demokrasi nöbetimizi devam edeceğiz. Bebelerden dedelere kadar, genç kızlardan ninelere kadar her kesimden insanın farklı görüşteki insanların bu meydanlarda omuz omuzda geleceğine sahip çıkması son derece gurur verici bir tablodur.  Allah hepinizden razı olsun. Bu başka bir sevda, bu başka bir aşk ve bu başka bir heyecandır. Bu insanları zorla ve parayla buraya getiremezsiniz. Bu insanları buraya getiren bayrak, millet, vatan ve Recep Tayyip Erdoğan aşkıdır. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, hiçbir tehdite pabuç bırakmadı. Darbecilere prim vermedi. O yiğit adam sizden aldığı güçle, cesaretle ve iman dolu yüreğiyle o paslı cuntacılara karşı dik durdu. Bu reziller, bu kafirler, bu vatan hainleri ve bu millete namlu uzatanlar ne zaman ki çöplükte yerlerini alıncaya kadar ülkemiz onlardan temizlenene kadar bizlere uyku yok. Hani diyorlar ya kulda merhamet, kuzeye ihanettir. Zalime şefkat yok. Adaletli davranacağız ve bu işe bulaşmayanları ayrı tutacağız ama onların değirmenine su taşıyanları, onların ekmeğine yağ sürenleri de affetmeyeceğiz.” Dedi.
 
AdminAdmin