Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 21-03-2017 14:42   Güncelleme : 21-03-2017 14:42

SEÇİM ÇALIŞMASINA GELDİ AMA!

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmasına katılmak için İl Başkan yardımcıları Kıvanç Özabacı ve Nihat Karaaslan ile birlikte Çelikhan ilçesine geldi.

SEÇİM ÇALIŞMASINA GELDİ AMA!
Ak Parti Çelikhan ilçe başkanlığında İlçe Başkanı Mahmut Avcı,Belediye Başkanı Mustafa Bulut,Ak parti gençlik kolları Abdurrahman Avcı ve İlçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Boynukara,Parti’de Çelikhan ile ilgili partilerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Parti ziyaretinden sonra İlçede bulunan esnafları gezen boynukara, Tütün konusunda vatanandaşların sorularını cevaplandırdı. Tütün konusunda hükümetin ciddi bir çalışma yürüttüğünü ve çalışmanın Tarım Bakanlığı nezdinde devam ettiğini Çelikhan halkının hayır diyeceği bir sonucun çıkmayacağına inandığını belirtti.
FETO operasyonları nedeni ile ihraç edilen ve açığa alınan aileler Boynukara’dan yardım istediler. Milletvekili Adnan Boynukara, bu konuda hükümetin yeni bir konisyon kurduğunu ve komisyona itiraz edilmesigerektiğini belirterek mağdur edilen herkesin mağduriyetinin iade edileceğine inandığını belirtti.
EVET kampanyasını yürütmek için ilçeye gelen boynukara Vatandaşların kararının EVET olduğunu net bir şekilde gördüklerini kampanya’dan ziyade vatandaşın dert ve sıknıtılarını dinlediklerini belirtti.
Çelikhan halkının partinin kurulduğu günden bu zamana kadar her zaman destek verdiğini bildiklerini belirten Milletvekili Adnan Boynukara, Çelikhan halkının üzerine düştüğü görevi yerine getireceğine oaln inancının tam olduğunu da söyledi.
 
AdminAdmin