Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 13-04-2017 09:32   Güncelleme : 13-04-2017 09:32

SALİH FIRAT NEFES ALMIYOR

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Salih Fırat, referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

SALİH FIRAT NEFES ALMIYOR
Çalışmalarına Çelikhan ve Sincik ilçesinde devam eden Fırat Sincik’ten beklentilerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Seçim çalışmaları kapsamında Sincik ilçe merkezini ziyaret ettikten sonra ilçeye bağlı Alancık (Lagin), Hüseyinli (Hırrık), Yarpuzlu (Brimşe), Eskiköy, Narlı, Karaköse, Şahinbey, Karamanlar ve Uğurlu Köylerini ziyaret etti.
Çelikhan ilçesine bağlı, Köseuşağı, Karagöl,Mutlu,Korucak,Şerefhan,Askerhan ve Yeşilyayla köylerini ziyaret etti.
Buradaki çalışmalarından sonra Adıyaman Merkezde çalışmalarını sürdüren Dr. Salih FIRAT (Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi KETEM’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 14 Nolu Aile sağlık merkezini ziyaret etti.  Eczacılarla bir araya gelen Fırat Güçlü gelecek sağlıklı nesiller için EVET dediklerini belirtti.
16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu ile ilgili çalışmalarına aralıksız devam eden Fırat Adıyaman Merkeze bağlı dağ köylerini gezerek Koçali, Şemikan ve Kayatepe köylerinde çalışmalarını sürdürdü. Yaptığı açıklamada 1 Kasımdan daha güçlü oy potansiyeline ulaştıklarını belirten Dr. Salih FIRAT referandum da sandıkların EVET oylarıyla dolacağını belirtti.
 
AdminAdmin