Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 27-04-2018 13:18   Güncelleme : 27-04-2018 13:18

Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Abubekir Akkurt istifa etti

Çelikhan Belediye Meclis Üyesi Abubekir Akkurt Partisinin genel başkanı Temel Karamollaoğlu ve yönetimin yanlış davranışlarını gerekçe göstererek partisinden istifa etti.

Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Abubekir Akkurt istifa etti
Noter Aracılığı ile istifasını ilçe seçim kuruluna ve partisinin ilçe başkanlığına bildiren Akkurt, açıklamasında şunları kaydetti.



"2014 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Belediye Meclis üyesi olarak seçildim. Seçildiğim günden beri Çelikhan Belediyesinde Saadet Partili bir üye olarak üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdim. Türkiye’nin girdiği son süreçte, Mensubu bulunduğum siyasi parti kendi ilke ve değerlerine ters düşen hareketler ve yaklaşımlar sergilemektedir. Ülkemizin başında FETO belası, Suriye olayları dururken, Partim ülkemizin menfaatlerine ters davranışlar sergilemektedir. En son Erbakan ödül töreni adı altında, rahmetlik Erbakan hocamıza yaşadığı zamanlarda hakaretin alasını eden kişilere ödül verilmesi bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu ve buna benzer sebeplerden ötürü, Saadet Partisi Belediye Meclis üyeliğinden ve Saadet Partisinden istifa ediyorum. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı şahsım ve ailem olarak destekleyeceğimin kamuoyu tarafından bilinmesini istiyorum. "dedi.
Böylelikle Saadet Partisinin çelikhan belediyesi meclis üyesi sayısı 2'ye düştü
 
AdminAdmin