Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 03-07-2018 10:25   Güncelleme : 03-07-2018 10:25

Milletvekili Taş, TBMM’de Milletvekili Kaydını Yaptırdı

24 Haziran seçimlerinde AK Partiden Adıyaman Milletvekili seçilen Yakup Taş, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de kayıt yaptırdı.

Milletvekili Taş, TBMM’de Milletvekili Kaydını Yaptırdı

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’a rozetini taktı. 

Adıyaman’da tarım alanlarında önemli çalışmalara imza atmış biri olarak bilinen ve tarım’da Adıyaman’ı şaha kaldıracağı düşünülen Taş, TBMM’de kayıt yaptırarak görevine başladı.

Tarımın içinden gelen biri olarak Adıyaman’a önemli hizmetleri elinden geldiği kadar yapmaya çalışacağını belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, “ TBMM’de milletvekili kayıt işlemlerimizi gerçekleştirdik. 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlarımız AK Parti olarak devam diyerek, bizlere önemli görevler verdi. Bende Adıyamanlı vatandaşlarımızın derdine çare olmak adına elimden geleni yapacağım. Tarımın içinden gelen biri olarak her zaman tarım alanında projeler yapmaya çalışacağım. Çünkü memleketimizin tarımda daha iyi yerlere gelmesi adına çok çalışmamız gerekiyor. TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın, Adıyaman’a yıllardır hizmet ediyor. Adıyaman’a çok büyük yatırımlar kazandırdı. Bizlerde onun iş yüküne omuz vermek adına birlikte daha güzel işler yapacağız inşallah. Bir, iki dönem milletvekilliği için müracaat etmiştik. Ama nasip bugüneymiş. Ak Parti çizgimizden hiçbir zaman vazgeçmedik. Bundan sonraki süreçte bu sevdamızla Adıyaman’a hizmet için çalışacağım” dedi.

AdminAdmin